Casa de vacanta Korak do Mora Astrid Brač - Insule croate

preț de la LEI 2.968 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament unic. 20 de metri de mare. Parcare privată (2 mașini) și intrare privată la plajă, care se află la 50 de metri. Apartamentul este singurul cu aer condiționat din acest golf, iar oaspeții pot folosi WiFi gratuit, 2 e-bike și 2 SUP-uri - Pe terasă există și un duș în aer liber cu vedere la mare. Acest anunt include 2 apartamente separate - incluse in pret. Primul este un apartament mai mare de 40m2 cu două dormitoare (1 pat dublu, 1 pat de o persoană și o canapea extensibilă pentru un adult sau doi copii mai mici), bucătărie, baie și living. Al doilea este o garsonieră la subsol (aproximativ 10 m2) cu pat supraetajat, baie și pat suplimentar. Apartamentele au fost nou construite in 2018. Apartamentele sunt complet autonome și sunt alimentate de panouri solare. Apartamentul este conectat cu un alt apartament identic pe care familia noastra il foloseste si care nu este inchiriat. Veți fi singurii oaspeți și veți avea o intrare separată la plajă. Plaja din Vela Farske este ușor tăiată și una dintre rarele perle ale insulei Brač.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in-ul este la ora 15:00, iar check-out-ul este la 10:00. LJeti este extrem de aglomerat în portul de feribot din Split, așa că așteptați-vă să ajungeți în portul Split cu până la 60 de minute înainte de plecarea feribotului. Vă recomandăm să ajungeți la destinație în timp ce soarele strălucește pentru a vă familiariza cu apartamentul și conținutul acestuia. Ultimul 1 km de drum este macadam, pe care îl întrețin, dar vă sfătuim să conduceți încet și cu grijă. Drumul spre apartament si parcare este ingust, dar suficient de lat pentru a trece un SUV mai mare. Deoarece nu există magazine în apropiere, majoritatea oaspeților noștri își fac cumpărăturile înainte de a ajunge la destinație în Split sau Supetar. Cel mai apropiat magazin este în Bol, dar OBSERVAȚI drumul de-a lungul mării până la Bol necesită un vehicul de teren sau un șofer extrem de priceput, cu siguranță nu mergeți așa dacă vii cu o mașină joasă sau sport. Electricitatea provine din sistemul solar și nu este permisă folosirea dispozitivelor proprii care consumă mult (500W+). Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata a 1/3 din suma intreaga, iar restul se plateste in acelasi cont cu 3 saptamani inainte de sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibilă rambursarea avansului dacă rezervarea este anulată în termen de 7 zile de la data rezervării și achitării avansului. Rambursarea avansului nu este posibilă dacă plata în avans a fost efectuată cu 3 săptămâni sau mai devreme decât sosirea convenită.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 10 m
  • Restaurant: 1.8 km
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 45 km
  • Disco club: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În timpul șederii dumneavoastră, aveți la dispoziție 2 biciclete electrice și 2 plăci SUP.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Korak do Mora Astrid
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Astrid Bezmalinović Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua, sunt fiica proprietarului apartamentului.

Casa de vacanta Korak do Mora Astrid listare a fost vizualizat de 22161 ori de la 05.06.2021.