Apartamente KastelanicDugi otok Brbinj - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate într-un golf liniștit, cu vedere la grădină și la mare, o grădină mare pentru micul dejun și grătar, un balcon mare și parcare gratuită. Există plase de țânțari la toate ferestrele, iar WiFi este disponibil gratuit în întreaga unitate. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și includ 1 dormitor cu lenjerie de pat. Bucătăriile cu living sunt complet echipate cu vase și tacâmuri, frigider cu congelator, ceainic electric, filtru de cafea electric, prăjitor de pâine și cuptor cu microunde, TV cu ecran plat, antenă satelit, pat suplimentar. Baie cu duș, articole de toaletă gratuite, prosoape și mașină de spălat. Odihnă completă într-o zonă liniștită, pentru trup și suflet.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Schimbări de oaspeți în weekend. Check-in al oaspetilor: dupa ora 14:00 Check-out oaspetilor: 08:00-10:00 Mod de plata: 20% prin plata in cont la rezervare si restul in numerar la intrarea in apartament. Taxa de rezidenta inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Restaurante din apropiere: Šjor Bepo (200m) Kaleb (300m) Antonio (900m). Vă recomandăm să vizitați următoarele locații: Parcul Natural Telašćica, farul Veli Rat, plaja cu nisip Sakarun, plaja cu pietriș Veli Žal, golful Brbinjščica și fenomenele naturale Ochiul Dragonului și peștera Golubinka.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kastelanic
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vesna
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Kastelanic listare a fost vizualizat de 1149 ori de la 29.02.2024.