Apartament NikaBrodarica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.722 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Nou pe piata. Apartament modern cu vedere la mare și la insula Krapanj. Apartamentul are doua dormitoare - unul cu pat matrimonial si celalalt cu pat supraetajat + pat suplimentar. Apartamentul este dotat cu 3 unitati de aer conditionat situate in dormitoare si living. Frumoasa terasa cu vedere la mare este dotata cu o canapea de coltar confortabila si un ventilator pentru uz exterior. Copertina de pe terasă oferă suficientă umbră în zilele caniculare. Accesul la mare se face din partea de jos a apartamentului. Distanța de la mare este de 60 de metri, ceea ce face ca acest apartament să fie ideal pentru relaxare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară plata a 30% din prețul pachetului. Plata exclusiv prin conturi bancare. Trimiterea unei prefacturi prin adresa de e-mail. Restul plății în ziua sosirii oaspetelui. Ora ideală de sosire este după ora 14:00, dar este posibil să se convină asupra orei, check-out-ul oaspeților până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare cu până la 30 de zile înainte de sosire, există posibilitatea de a transfera rezervarea la prima dată disponibilă în termen de un an. Avansul este reținut dacă anularea în scris nu este trimisă cu 30 de zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 60 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 60 m
  • Farmacie: 60 m
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Port: 60 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
2 locuri de parcare la umbra asigurate. Wi-fi 5G gratuit. Un pachet de bun venit cu surprize de casă pentru fiecare oaspete. Magazinul local, cafeneaua, farmacia, statia de autobuz, doctorul si plaja sunt la 60 de metri de apartament. Barca spre Krapanj este la 100 de metri de apartament. Pentru majoritatea oaspeților, este o destinație preferată pentru relaxare zilnică pe plajă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Nika
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Recomandare

Apartamentul este cu adevărat grozav, spațios și curat, foarte bine echipat, locație excelentă lângă o plajă frumoasă și mare curată, cu vedere la frumoasa Krapanj. Chiar mai frumos decat in poze Gazdele sunt foarte calde și plăcute! Am fost întâmpinați cu un cadou de bun venit la sosire care a depășit toate așteptările. O ospitalitate foarte caldă și cazare privată la un nivel pe care mulți chiriași l-ar putea emula. Felicitări domnului Marin și familiei sale! Pentru fiecare recomandare

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Treviso , Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Apartament frumos

Am stat anul trecut cu sotia mea, un apartament cu tot confortul, langa mare si tot ce ai nevoie, la 50 MT mai este si barca care te duce in insulita foarte caracteristica de vizavi pentru cativa euro. Convenabil pentru cei care doresc să viziteze parcul Krka, trebuie văzut dacă mergi în acele zone, restaurante, baruri și piețe la câțiva pași.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
ZAGREB-SUSEDGRAD, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Ianuarie 2023
App. Nika

Apartamentul este excelent, are tot ce au nevoie utilizatorii, totul este ingrijit, modern si nou... intr-o zona linistita, aproape de plaja, o terasa frumoasa cu vedere la mare, parcare... super!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marin Marušić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Nika listare a fost vizualizat de 4433 ori de la 05.02.2023.