Apartamente BakovićBrodarica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 20 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de familie nou construit și modern. House este un al treilea rând de la mare într-un cartier liniștit în Brodarica, la 5 km sud de Sibenik. Casa este situata pe un deal de lângă mare, cu o vedere frumoasă de plajă și insulele din apropiere. Apartamentele sunt situate la primul etaj de pe gazdele de locuit de la parter care sunt întotdeauna disponibile. Casa are două apartamente cu vedere la mare uimitoare, capacitate de 6 -10 persoane. Proprietatea este situată la 1, la 30 minute de mers pe jos de plajă. O distanță de mers pe jos aproximativ 5 min există numeroase restaurante și baruri, pzzerije care oferă mâncăruri delicioase, băuturi și înghețată. O distanță de aproximativ 2-5 km sunt diferite centre comerciale Dalmare, Lidl, Kaufland, fructe de padure, etc ... și cele două curse disco cele mai populare. Centrul orașului Sibenik, care este bogat în patrimoniul cultural și istoric este la 6 km. Frumusetea naturala a parcurilor naționale Krka și este la doar aproximativ 15 km și Split, 45 km de aeroport. Un loc ideal pentru familia ta o vacanță liniștită și romantică.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
timpul de sosire Ideal este de 14 de persoane: 00h de plecare 10: 00h. Desigur, în cazul în care oaspeții depind de transportul organizat, va găsi întotdeauna o soluție. Plățile sunt efectuate către titularul de cont bancar, atunci când o rezervare este obligat să plătească un avans în mărime de 30% din valoarea totală a chiriei, iar restul este plătit de către proprietar la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 19 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții beneficiază de parcare gratuită și acces gratuit la internet. Parterul dispune de un gratar si terasa pentru socializare disponibile. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat. Oaspeții a lua băutură de bun venit cu un dalmată bucățică gustoasă șuncă afumată și cașcaval. De asemenea, oaspeții au posibilitatea de a vizita ferma noastră agricolă în cazul în care vom cultiva fructe și legume locale, care se pot colecta și consumă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Baković
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 20 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Brodarica, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Brodarica

Gazde foarte amabile, așteaptă oaspeți, platou cu brânză și șuncă de casă în timpul sosirii și șederii noastre Apartament curat, ordonat, la 2 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă și restaurante. Apartamentul nu dispune de terasa directa, se poate folosi terasa de la parter, care are vedere partiala la mare, insa acest lucru este compensat de curatenia si amabilitatea gazdelor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Čazma, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vacanță grozavă!

Gazde și familie minunate! Apartamentul este amenajat foarte frumos si cu gust, la fel ca toata casa. Un cadou de bun venit la sosire, dar si in timpul si la sfarsitul sejurului. Produse grozave de la OPG-ul lor !! Totul este în apropiere și la îndemână. Recomandarea noastră cea mai sinceră pentru Apartments Baković!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Hannover , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2023
Totul e bine!!!

Venim la Zoran și Jasmina de ani de zile și ne simțim mereu ca acasă. Nu a trebuit niciodată să cerem sau să cerem nimic pentru că ei s-au gândit deja la totul din timp și l-au organizat. Apartamentele sunt mobilate modern și întotdeauna curate. Cei care doresc să se relaxeze cu oameni buni într-un apartament frumos și la mare nu trebuie să caute mai departe. Vino să vezi singur. Inca o data, multumesc mult pentru tot si ne vedem la anul.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zoran i Jasmina Baković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Baković listare a fost vizualizat de 77743 ori de la 20.06.2016.