Apartament FloraČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartment Flora este un loc unde vă puteți bucura cu adevărat de vacanța voastră. Se află la doar 60 de metri de plajă și la aceeași distanță de magazin. În imediata apropiere, aproximativ 100 de metri sunt terenuri de tenis. Într-un loc la 10 minute de mers pe jos, aveți la dispoziție un birou poștal, un magazin mare, un măcelar, o farmacie, o ambulanță. Pe plaja principală aveți o promenadă frumoasă, numeroase cafenele și restaurante și un parc acvatic pentru copii. În cadrul sezonului turistic, sunt organizate diverse evenimente și seri muzicale, precum și nopți de pescuit. Apartment Flora este decorat modern și are tot ce ai nevoie pentru o vacanță fără griji. . De asemenea, are o terasă mare cu scaune, de asemenea un duș în aer liber, precum și un grătar și două locuri de parcare acoperite. De asemenea, apartamentul are două aparate de aer condiționat și un duș de masaj. Internetul este nelimitat, iar programele TV sunt în mai multe limbi străine.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata ar fi de dorit la sosirea oaspeților în prima zi și o plată în avans de 25% Ora de sosire la 14:00 și plecare la 9 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată dacă este anulată cu 3 săptămâni înainte de termen.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 350 km
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În semn de bun venit, ne tratăm oaspeții cu o varietate de băuturi și un bol mare de fructe. De asemenea, le punem la dispoziție o dană pentru barcă, dacă vor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Flora
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ustroń, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, August 2022
Iti recomandam

Ne-am întors recent din acest apartament frumos. Totul la cel mai înalt nivel. O terasă frumoasă și spațioasă, cu șezlonguri. Duș în aer liber senzațional. La câțiva pași până la plaja orașului. Proprietarii - nu vă puteți imagina că sunt foarte primitori și de ajutor. Mulțumim doamnei Mirjana și soțului ei pentru o vacanță minunată și pește grozav la grătar. Cred că vom reveni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Jaworzno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, Iunie 2022
Iti recomandam !!!

Tocmai ne-am întors din acest loc minunat Recomandăm cu sinceritate acest apartament. Totul este conform descrierii și pozelor. Echipamente de bucătărie la cel mai înalt nivel: cuptor, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, aparat de cafea, blender cu ulcior și tot ce ar trebui să fie inclus în el. Aerul conditionat este in living si intr-un dormitor, celelalte doua dormitoare au instalate ventilatoare de tavan care sunt suficiente. Cele mai importante, însă, sunt gazdele care sunt oameni foarte drăguți. Pe lângă faptul că erau interesați de drumul spre ei și înapoi, ne așteptau acasă fructe, apă, cafea, sucuri, bere și rakija de casă. În plus, ne-au pregătit tuturor o cină, constând în pește delicios la grătar, salate și vin. A fost foarte dragut. Un avantaj incontestabil al casei este o terasa frumoasa, mare si amplasarea acesteia. Plaja orașului cu dușuri este la doar câțiva pași. La fel de aproape sunt restaurantele, magazinul Studenac sau o tarabă de fructe. Vă recomandăm sincer să stați în acest apartament.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Wilkowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, Iunie 2021
Facilitate grozavă

Loc minunat cu gazde minunate! Îl recomand 100%. Obiect conform cu descrierea și bine echipat. Foarte aproape de mare și restaurante, magazine. Totul la un nivel ridicat !!! Îl recomand foarte mult!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Piveta Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Chiar dacă nu vorbesc o limbă străină, pot comunica cu ușurință pentru că înțeleg ceva, iar copiii sunt acolo pentru a ajuta. Cred că cunoașterea limbii este un mare avantaj, dar cu siguranță nu este o barieră mare atunci când o persoană se apropie de o altă persoană cu voință și un zâmbet larg pe buze. Sunt o persoană strălucitoare și veselă și mereu pregătită pentru ceva nou. Respect diferențele și culturile!

Apartament Flora listare a fost vizualizat de 18224 ori de la 13.07.2020.