Apartament KlasanČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament complet echipat modern, într-o zonă liniștită din Okrug Gornji, situat pe al treilea rând de mare. Facilitatea este situată la 10 minute de mers pe jos de centru și la 2 minute de mers pe jos de plajă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prin cont în valută străină, rezervare prin e-mail, plată în avans 200 euro, ora sosirii 14h și plecarea 10h.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 6 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 20 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria un scuter
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Klasan
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Slunj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Un comentariu

Cazare de dorit☺️ Te simti ca acasa, apartamentul este dotat cu de toate, nu lipseste nimic. Gazdele sunt foarte primitoare, ne-au primit cu cafea si inghetata. În frigider există prosciutto, bere, suc, apă minerală, lapte pentru cafea. Un castron plin de fructe ne-a primit, doamna ne-a adus la micul dejun clatite coapte si nutella intr-o dimineata. S-ar putea enumera mult mai multe, cine o alege pentru sejurul său nu va greși Cu stima Vinko și Ljiljana, aveți recomandările noastre înalte

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Brno, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2021
Super vacanță 2021

Vă recomandăm cu tărie acest loc. A fost într-adevăr o vacanță frumoasă în Croația. 1) Marea - este aproape și există un număr suficient de plaje pentru a alege, care sunt confortabile și curate. Există un înot frumos și plajă. Nu sunt foarte mulți oameni pe plaje și există liniște. 2) Locuința - este absolut satisfăcătoare și este în principal de acord cu fotografiile de pe internet. Apartament frumos mobilat și vedere minunată la mare de pe o terasă cu adevărat spațioasă, proprietarul oferă posibilitatea de a face grătar, de care am profitat și a fost perfect. Parcare direct în curte lângă casă la umbră. 3) Proprietarii - Vinko și Ljiljana sunt oameni buni și foarte drăguți cu care puteți fi de acord asupra tuturor. Ne-am simțit ca acasă în vacanță. PS: Ljiljana coace deserturi grozave, iar Vinko are o „orahovica” grozavă. Salutari!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2020
O vacanță de amintit!

Bun venit bunul gazdelor noastre după o lungă călătorie și surprizele speciale care ne-au întâmpinat la intrarea în apartament (copiii sunt deosebit de încântați) au lăsat o impresie specială la noi chiar de la începutul vacanței. Vă recomandăm apartamentul impecabil curat și decorat în care am avut tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă pentru fiecare viitor oaspete! Locație liniștită, dormitoare spațioase, plase de țânțari pe toate ferestrele, bucătărie echipată cu toate aparatele de bucătărie mici posibile și un beštek complet ne-a lăsat impresia că suntem în propria noastră casă. Terasa mare și spațioasă, cu o vedere frumoasă de la est la vest, pare cu adevărat ireală, dar adevărată! În fiecare dimineață, ne-am delectat cu răsăritul de băut cafea cu vedere la Solta, precum și cu apusul soarelui cu o cină ușoară și un pahar de vin. Toate fotografiile sunt autentice, dar live este și mai frumos! Grădina este decorată frumos cu flori și o grădină plină de citrice de care au grijă deosebită doamna Ljiljana și domnul Vinko. Mulțumim gazdelor noastre extrem de amabile și abordabile pentru toate surprizele, cinele, pachetele de cadouri și fiecare serviciu pe care ni l-au pregătit. O vacanță atât de grozavă va rămâne în minunata noastră amintire și sperăm să ne întâlnim din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vinko Klasan Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Italiană, Franceză,
Apartament Klasan listare a fost vizualizat de 53471 ori de la 11.03.2014.