Apartament MediterraneoČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament nou, modern, confortabil de 80 m2, cu vedere la mare, situat în partea de sud a insulei Ciovo. Situat pe o strada linistita fara trafic, la doar 250 m distanta de cele mai frumoase plaje cu pietris din Ciovo langa magazine si 2 restaurante cu specialitati locale. O scurtă plimbare de numai 400 m duce la centrul satului de unde este disponibil transportul public spre frumosul oraș Trogir, sub protecția UNESCO, care se află la doar 4 km de noi. Apartamentul este scăldat în lumină, ceea ce îi permite să se orienteze pe trei părți ale lumii: sud-est și vest. Se compune dintr-un living spatios, doua terase mari, sufragerie cu bucatarie, doua dormitoare, baie cu cada cu hidromasaj si toaleta. TV prin satelit, Wi-Fi și aer condiționat, precum și două locuri de parcare sunt disponibile oaspeților noștri. Apartamentul este complet echipat la cele mai înalte standarde pentru a face oaspeții noștri să se simtă cât mai confortabil posibil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- 20% avans din suma totală ca garanție a rezervării în timp ce suma rămasă se plătește în numerar la sosire - 200 euro depozit în caz de deteriorare - ora de check-in 14.00 - ora de check-out 10.00 - ora de check-out 10.00 - taxa de sedere, utilizarea mașinii de spălat și aer condiționat sunt incluse în preț animalele de companie nu sunt permise - fumatul este permis doar pe terasă
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condiții stricte de anulare - plata în avans este posibilă cu doar o lună înainte de sosire
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Farmacie: 400 m
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 8 km
  • Port: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
După o călătorie lungă și grea, dragii noștri oaspeți vor primi o băutură de bun venit, iar cu sfaturile și ajutorul nostru discret (în realizarea tuturor dorințelor), le stăm mereu la dispoziție.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mediterraneo
Vesna Šola Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Mediterraneo listare a fost vizualizat de 4520 ori de la 06.04.2022.