Apartamente SunČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Descriere detaliata

Apartments Sun sunt situate în partea de sud a peninsulei Čiovo în Okrug Gornji, golful Mavarštica și la numai 5 km de orașul Trogir. Golful, scăldat de un judecător, cu o mare limpede și o vedere deschisă asupra insulelor învecinate, creează o atmosferă ideală pentru relaxare din viața de zi cu zi agitată. Insula Čiovo este legată de continent printr-un pod, iar poziția sa geografică reprezintă o oportunitate ideală pentru vizitarea obiectivelor turistice în Dalmația. Apartamentele Sun includ 4 apartamente frumos decorate, pregătite pentru un sejur de 2 până la 15 persoane, cu utilizarea comună a unei terase cu șezlonguri, o masă de biliard și o vedere frumoasă la mare. Este asigurată parcare. Distanța de la mare este de 70 m, iar cea mai apropiată plajă cu pietriș este la aproximativ 200 m de casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata la sosire in numerar. Ora sosirii: după ora 15.00 Ora plecării: până la ora 10.00 Specificați numărul exact de persoane care vor veni. Plata in avans de 50e la confirmarea rezervarii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare cu până la 15 zile înainte de sosire și rambursarea avansului, după această perioadă nu se face rambursarea avansului.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 200 m
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Web
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sun
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sandra Jeličić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Sun listare a fost vizualizat de 2443 ori de la 05.09.2023.