Apartamente MarioCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dramalj este un oraș mic, unde vacanțele pot implementa pacea și liniștită, dar vă aflați în centrul de dezvoltare are, City of Crikvenica, care în timpul verii este plin de turisti si evenimente, de la DRAMALJ este de numai 3 apartament la mansarda km.Naš a 55m2 format dintr-un living cu o canapea extensibilă, TV prin satelit, radio și uređajom.Kuhinja aer cu zona de luat masa dotată cu frigider și congelator, cuptor cu gaz / electricitate, cafea și alte nevoi. Doua dormitoare cu paturi duble si ormarima.Balkon mare oferă o vedere la mare, pe insula Krk și Kvarner zaljev.Kupaona dotate cu cabină de duș. Apartament la parter are 48m2, cu două dormitoare, unul cu pat dublu și TV cu croată programe și alte canapea. Baie cu cabină de duș. Bucatarie complet montat în sala de mese cu TV prin satelit. United terasa.Udaljenost la plajă 700 m

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pretul nu include aer, 6,00 euro pe zi si margele mașină de spălat după spălare 4,00 încălzire eura.Cijena în lunile de iarnă 5,00 euro pe zi. Animalele de companie 6,00 euro pe zi. Plecare Sosire sambata-nedjeljom.Prilikom plată rezervare în avans de 10% din total.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 30 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 30 km
  • Activităţi sportive: 900 m
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fanii sportului au opțiunea de a golf, tenis, călărie, ciclism, ski jet și excursii planinarenja.Izleti în jurul insulei și de pe insula Rab va îmbogăți odmor.Kristalno dumneavoastră anual curat mare, cu golfuri sale furniza diverse zadovoljstvo.Organizirani excursii la Plitvice Lacul de apă pentru lumea Winetou-a.Blaga mediteranean și aer micro iarna cald sunt potrivite pentru astmatici și alergici osobe.Liječilište Talasoterapia are o sută ani veche traditie in turismul de sănătate. Parcare gratuită în curtea ta. Ambele apartamente au un grătar. Pretul include schimbarea săptămânal de lenjerie, prosoape, taxe locale si înregistrare gosta.Veselimo pentru dumneavoastră și băutură de bun venit văzând.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mario
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Uzhorod, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mario, Septembrie 2018
O vacanță minunată!

Restul în luna august, cu un copil de 9 luni. Foarte plăcut apartamentul. Pură, confortabilă, frumoasă vedere la mare. Lângă plajele după cum doriți. Îi plăcea mai ales proprietarii apartamentelor doamnei Jasna și a familiei ei sunt oameni foarte prietenoși și buni. Vă recomandăm pe toți care doresc să se odihnească bine. Dacă ne vom odihni din nou în Croația, atunci numai aici.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Magdeburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mario, August 2017
Apartament frumos cu tot ce aveți nevoie

Apartamentul este situat în zona liniștită și aveți aproximativ 10-15 minute de mers pe jos până la mare. În apartament aveți 2 camere bine decorate, cu paturi duble și dulapuri. Aveți, de asemenea, o baie cu un duș mare, o coafură, o oglindă etc. În bucătărie au fost o mulțime de utensități, astfel încât să puteți găti tot ceea ce doriți. De asemenea, am avut un loc cu o masă pe terasă cu vedere la mare. Gazdele Jasnica și soțul ei erau foarte prietenoase și cooperative. În casa trăiește foarte frumos câine mic Maki, de asemenea. Deci, suntem cu adevărat mulțumitori Jasniciei pentru cazare și câteva sfaturi bune.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oleksandar

Bună ziua Oleksandar vă mulțumesc pentru o astfel de revizuire frumos de date salutrile habt.Liebe și sper să te văd la un wan din nou.

Gryfino, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mario, Iulie 2017
Apartament Mario

Împreună cu soția și copilul său a petrecut câteva zile în acest apartament situat frumos. Apartament la parterul casei (de asemenea, nu a fost fierbinte pe timp de noapte), în mijlocul unui foarte frumos bucătărie complet utilată, inclusiv o mașină de spălat vase. Am avut o terasa la parter, care este acoperit din partea de sus, cu viță de vie și de viță de vie kiwi, în cazul în care ne-am petrecut serile cărți de joc și sorbind vin. hostess Bright - foarte politicos și prietenos! Vă recomandăm oamenii care caută pace și odihnă.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Radek

Datorită Radek atât de frumos Worten.Es mi plin de bucurie pe care le-a placut, si a fost totul atât de repede cu Rerservation și dvs. Ankunft.Danke You, de asemenea, au fost raportate în condiții de siguranță din nou acasă Odată ce seid.Ich noi sperăm că veți vedea ceva timp wieder.Liebe Salutări Jasna

Afișați toate recenziile
Jasnica Manestar Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Hi Sunt clare, vesel și fericit să stea cu oameni buni și veseli. Există o jumătate de secol, nepoata și cele două fiice adulte și soție.

Apartamente Mario listare a fost vizualizat de 100253 ori de la 25.02.2015.