Apartamente LukaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Drage la 4 km de Pakoštane. Casa cu trei apartamente mari provocatoare (două sunt închiriate, iar celălalt proprietar este situat) situat în cartierul Dolaška Draga. Locație extrem de liniștită și însorită, o garanție pentru o vacanță bună, la 80 m de mare și de plajă. Gratar comun, parcare lângă casa, garaj cu taxă. Potrivit pentru două familii care doresc să-și petreacă vacanța împreună. Internet gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării, se percepe o sumă de 100 EUR, iar restul se va face la sosire. Sosiri după ora 14 și plecare până la 10 ore. Utilizarea aparatelor de aer condiționat este taxată suplimentar în valoare de 5 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Poznań, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2023
Vacanta fantastica!!!

Apartament grozav, camere spațioase, bucătărie separată complet utilată, baie cu duș. Foarte curat, frumos și confortabil. De pe terasă se vede o priveliște frumoasă asupra mării care ne-a uluit. Proprietarii au fost foarte drăguți, grijulii și de ajutor, ne-am simțit foarte confortabil cu ei, ca și cu familia lor cea mai apropiată. Orașul este mic, dar este foarte pitoresc. La câțiva pași până la cea mai apropiată plajă, ce îți poți dori mai mult... Cu siguranta vom reveni aici!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Vă mulțumesc foarte mult pentru recenzia minunată. Facem tot posibilul să fim în slujba tuturor oaspeților noștri pentru ca aceștia să fie pe deplin mulțumiți.

Świdnica, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2023
Loc frumos

Am fost placut surprinsi de apartamentul care este foarte mare, curat, tot ce ai nevoie este acolo. Privelistea de pe terasa este superba, poti sta ore in sir bea cafea sau vin. Gazdele sunt un cuplu minunat, foarte amabil și politicos. Există scări la 2 minute până la plajă. Vă mulțumim pentru o vacanță atât de minunată.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Excelenta recenzie

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră excelentă și vă mulțumim că sunteți oaspeții noștri. Ne bucurăm mai ales că sunteți foarte mulțumit și, în general, încercăm să ne asigurăm că oaspeții noștri au la dispoziție tot ce au nevoie. Sperăm să ne revedem, pentru că sunteți oaspeți recunoscători, precum și mulți care revin la noi.

Rumburk, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2021
Cazare cu vedere frumoasă la mare.

Unități de cazare curate și confortabile, cu vederi minunate. Gazdele sunt foarte drăguțe și grijulii. Gata și dispusă să vă ajute și să vă sfătuiască cu orice. În Croația am fost min. De 10 ori și în viața mea nu am întâlnit niciodată gazde mai drăguțe, oameni cu adevărat uimitori. Apartamentul are o locație excelentă într-un oraș liniștit, deși se află la aproximativ 130 de pași de mare, așa că vederea de la balcon merită drumeția! Nu putem decât să recomandăm. Cu siguranță ne vom întoarce la loc o dată. Vă mulțumesc foarte mult și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Comentează anunțul Apartments Luka-review

Dragă Lucie, îți mulțumesc foarte mult pentru comentariul tău cu privire la cazarea din apartamentul meu. Mă bucur în special că ai rămas cu noi și că te-am întâlnit personal și cu familia ta dragă. Încercăm să fim gazde bune, așa că vă mulțumim din nou pentru că ați recunoscut acest lucru. Ne-am bucura în mod deosebit dacă dvs., ca oaspeți recunoscători, ne-ați mai vizita de câteva ori. Salutări pentru întreaga familie,

Afișați toate recenziile
Luka Čulina Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Luka listare a fost vizualizat de 57766 ori de la 31.01.2016.