Apartamente Oliver Drage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Oliver sunt situate în Drago. Sunt dotate cu aer condiționat, internet WI-FI și parcare pentru o mașină. De la primul etaj există o vedere frumoasă la mare și la insulele din apropiere. Plaja este la 300 de metri sau la 5 minute de mers pe jos. Plaja este pietrișată și pavată cu plăci de piatră, iar în spatele ei se află o pădure mare de pini care oferă umbră grozavă și creează o adevărată atmosferă pentru o vacanță de vară în Dalmația.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Cel mai simplu mod de a rezerva un apartament pentru sezonul viitor este să ne contactați. În acest fel, veți asigura o cazare în siguranță la noi. In mesajul tau precizati data dorita si numarul de persoane pentru care doriti sa le rezervati apartamentul. Vom răspunde la toate întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil. Plata în avans pentru rezervarea apartamentului este de 200 EUR și oaspetele îl plătește în contul nostru, iar restul se plătește imediat la sosirea în apartament. Numărul de persoane care pot sta în apartament nu trebuie să fie mai mare decât cel menționat în confirmarea rezervării apartamentului. Intrarea în apartament este posibilă începând cu ora 13:00 în ziua sosirii și este necesar să părăsești apartamentul până la ora 9:00 în ziua plecării. Vă rugăm doar întrebări serioase ale oaspeților!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 12 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 35 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oliver
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Čazma, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Iti recomandam

Am stat in apartament in august 2023. În primul rând, am fost încântați de minunatele gazde care ne-au primit cu căldură, ne-au arătat locul, iar de când copilul nostru s-a îmbolnăvit, au fost disponibili în orice moment al zilei pentru orice ajutor și informații. Apartamentul este curat si ordonat. Vă recomandăm cu căldură!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
KC, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Excelent și îl recomandăm

Apartament aproape de plaja, magazine, restaurante, cafenele. O terasă spațioasă cu vedere la mare. O bucatarie moderna in living, un dormitor si o baie ofera tot confortul necesar unei vacante anuale. Proprietarii sunt foarte prietenoși, accesibili și primitori. Iti recomandam!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2022
O vacanță pe gustul tuturor

Apartamentul este curat și ordonat, bine echipat, confortabil. Terasa cu vedere la mare. Aproape de plajă, magazin, brutărie, restaurant și cafenea. Poți face totul pe jos. O frumoasa promenada de-a lungul plajei, iar pentru cei mai pretentiosi, prin terenul deluros pana la un golf frumos. Gazdele sunt foarte prietenoase si abordabile. Faptul că majoritatea oaspeților revin an de an vorbește de la sine. Recomandare pentru 5.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Oliver Barešić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Poloneză,
Apartamente Oliver listare a fost vizualizat de 49815 ori de la 10.03.2016.