Apartamente DanicaDramalj - Kvarner

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Casa familiala DANICA din localitatea Dramalj cuprinde 3 apartamente separate de inchiriat (fiecare pe un etaj), cu gradina, gradina si parcare privata langa casa. Este situat pe o strada linistita, la 5 min. mergi la mare. Cel mai apropiat oraș este Crikvenica, aflat la 3 km. Proprietarul/gazda locuieste in partea necomerciala a casei de la parter. Închirierea este afacerea noastră de familie din 1969, iar până astăzi mii de oaspeți mulțumiți au stat în unitate, care sunt bucuroși să se întoarcă. Astăzi, gazdele dumneavoastră sunt cuplul căsătorit Zlatka și Vladimir Pavković. Vom încerca să vă facem să vă simțiți confortabil cu noi. Asiguram intimitate completa pentru oaspetii nostri. Apartamentul A1 la parter (2+1) are o terasă acoperită cu vedere la mare și grădina mediteraneană. Apartamentul A2 (3+2) de la etajul 1 are 2 terase si un balcon cu vedere la mare. Apartamentul A3 (3+2) de la etajul 2 are o terasă mare cu vedere la insula Krk, de la Rijeka în vest până la îndepărtatul Velebit în sud-est. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat. Aerul conditionat este in plus: A1 - 1 unitate 6 euro/zi; A2 și A3 - câte 2 unități - 12 euro/zi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, este necesară o plată în avans de 30% la codul IBAN al chiriașului. Oaspetele plătește în numerar suma rămasă din numărul de nopți convenit anterior, la sosirea în prima zi de utilizare a unității de cazare. În caz contrar, gazda păstrează documentul personal al oaspetelui (pașaport, carte de identitate...) până la plata integrală. Pentru sejururi mai scurte de 3 nopti, pretul este majorat cu 20%. Ora intrarii in apartament: cel mai devreme la ora 15:00 Ora iesirii din apartament: cel mai tarziu la ora 10:00. Nu trebuie să vă faceți griji că veți ajunge mai târziu, gazdele vă vor primi ori de câte ori veți ajunge! Pentru un oaspete suplimentar până la capacitatea maximă a apartamentului, prețul pe zi crește cu 12 euro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare gratuită de către oaspete cu până la 14 zile înainte de data rezervată de sosire. În cazul unei astfel de anulări, avansul primit odată cu rezervarea este returnat imediat oaspetelui integral. In caz de anulare justificata (boala sau forta majora) de catre gazda, gazda va returna oaspetelui avansul primit si va face tot ce ii stă în putință pentru a oferi oaspetelui cazare de înlocuire în timp util.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Aeroport: 19 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1.5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Lângă clădire este oferită gratuit o parcare pentru un vehicul per apartament. În grădină există un grătar pe care oaspeții sunt liberi să îl folosească. Pentru cei neinițiați, gazdele vor fi bucuroși să ajute la pregătirea grătarului și să sfătuiască cu privire la pregătirea specialităților locale. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, cu o taxă suplimentară de 12 euro/zi. Orașul Dramalj oferă vizitatorilor săi diverse plaje cu conținut diferit de adrenalină, evenimente culturale și muzicale frecvente de seară în portul tradițional de piatră și o ofertă gastronomică în câteva restaurante excelente. Locul este idilic și liniștit, iar viața de noapte bogată poate fi savurată în Crikvenica, la doar 3 km distanță, la care se ajunge printr-o promenadă de-a lungul mării. Pe ruta Kačjak-Dramalj-Crikvenica circulă un tren turistic și un autobuz urban. Promenada din jurul peninsulei vecine Kačjak, cu o vedere magnifică asupra Canalului Vinodol în sud-est și a Golfului Kvarner în sud-vest, este deosebit de atractivă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Danica
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vladimir i Zlatka Pavković
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Conducăm instalația împreună. Datorită cunoștințelor mai bune de limbi străine, Zlatka este responsabilă de comunicarea cu oaspeții străini și gestionează partea administrativă/de reglementare a lucrării. Vlado, de profesie inginer mecanic, este foarte creativ, mereu în slujba oricui are nevoie. Suntem atât comunicativi, cât și bine intenționați. Ne dorim ca oaspeții noștri să se simtă confortabil cu noi.

Apartamente Danica listare a fost vizualizat de 591 ori de la 17.04.2024.