Vila Pearl of AdriaticDrvenik Mali - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drvenik Mali și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente Perla Adriaticii este situat pe o mica insula Drvenik mic oraș în apropiere de Trogir apartamente sunt situate în frumosul golf de Vela Rina 10 de metri de mare. Marcat de o liniște unic și frumusețea acestei insule. În apropiere există un restaurant și puteți face o baie în superba plaja de nisip. Oferim trei apartamente, un apartament cu doua dormitoare separate pentru 4 +1 persoane și două camere apartamente pentru 3 +1 persoane. Toate aceste trei apartamentele sunt dotate cu bucătărie, toaletă, TV prin satelit și aer condiționat. Insula Drvenik Mali se află la 45 minute de centrul istoric al orașului Trogir, vă puteți lăsa mașina în Trogir sau de a aduce autoturismelor pe insulă, dar din cauza dimensiunii de pe insula nu este necesar. Noi oferim un tur turistic al insulei, cu un iaht (nu sunt incluse). Dacă doriți o vacanță fără stres, cu vedere la frumoasa mare albastră și cerul, și o vacanță, care nu poate fi măsurat cu bani, vizitati-ne. Descoperi ceva nedescoperit de-a lungul Apartamente Perla Adriaticii

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la rezervările sosire pe care le primim în e-mail, împreună cu un depozit de 10 la sută, în funcție de ora de sosire a curse de feribot.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 40 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Oferta pe lângă unități separate au capacitatea de inchiriere toată casa.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Pearl of Adriatic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Berlin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2014
Cel mai bun loc!

Am fost aici timp de trei săptămâni și au fost absolut fericit să aibă posibilitatea de a trăi într-un asemenea loc minunat și să se întâlnească Boze și familia lui. Mare este absolut clar.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Boze Zekic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Vila Pearl of Adriatic listare a fost vizualizat de 18434 ori de la 14.03.2014.