Apartamente MlikotićDuće - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Duće și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Petreceti vacanta in cea mai frumoasa parte de pe coasta Adriaticii. Apartamentele noastre sunt situate într-un sat mic, cunoscut pentru plajele sale frumoase, între Split și Omis. Acestea sunt situate la doar 4 km de orașul pitoresc de Omis si 19 km de-al doilea cel mai mare oras croat Split. Datorită locației sale ideale, vă puteți bucura de intimitatea și liniștea, apusuri de soare frumoase si o vedere unică la mare, departe de agitatia orasului, dar destul de aproape de orașe, cu o tradiție și cultură bogată. Apartamentele sunt situate chiar pe plajă și de faimosul restaurant Bracera și la doar o scurtă plimbare de centrul orașului, unde există multe magazine mici, baruri, restaurante, piata, oficiu postal, banca, magazin de suveniruri. Apartamentul are 80 m2, o bucatarie mare, sala de mese si camera de zi, doua camere cu vedere la mare, o baie și o terasă cu o vedere magnifică din Split, insula dalmate Brac, Makarska Riviera și munți. Toate camerele au vedere la mare. Bine Ati Venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă doriți să rezervați un apartament aveți nevoie pentru a face un depozit în valoare de 100 € 00 avans pentru un sejur săptămână. Soldul se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții noștri sunt bineveniți să vrea prăjituri de casă și celebrul Poljica specialitate steamer. In curte aveti parcare gratuită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mlikotić
Comentarii
Bine 3/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Varaždin, Croația
Bine (3/5) A rămas în Apartamente Mlikotić, Iulie 2017
Impresii de vacanța de vară

Apartamentul este de aproximativ identic cu cifrele. Distanța falsă dată de plajă și la mare (20 m). Este corect pentru a descrie proprietarului prin apartament de contact. Apartamentul a fost curat în mod satisfăcător. Critica pentru un duș care avea margini negre și feluri de mâncare în bucătărie, care ar fi trebuit să fie mai bine spălate. Cea mai mare obiecție în apartament sunt saltele pe paturi, care sunt extrem de sărace, mai ales în camera mica copiilor în cazul în care pur și simplu atunci când în pat a simțit o saltea de primăvară. Proprietarii recomandarea de a schimba urgent saltele și un balcon mic pe marchiza instalat pentru a dormi și cafeaua de dimineață a fost acasă mai confortabil, deoarece mic balcon cu care se confruntă partea în care dimineața și soarele după-amiază. Oraș Duce frumos, aproape de Omis, în apropiere de Split .... nu frumos, de cristal clar, plaja perfecta, cu pietriș, nu aglomerat, nici o problemă să fie confortabil cazați în orice parte a plajei. Mare pentru copii .... Fiecare proprietarii blurb într-o plăcută de bun venit și de comunicare. Proprietarul este extrem de frumos și persoană prietenoasă. Tot în tot ce am petrecut o frumoasă vacanță de șapte zile!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marijana Mlikotić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Marianne. Am absolvit economie, mai târziu am devenit un maestru al științei, domeniul turismului, la aceeași universitate. Imi place sa calatoresc si lectura. În apartamentele noastre, pe tot parcursul anului, ne străduim pentru a oferi serviciul nostru excelent, astfel încât vă puteți bucura de o vacanță lipsită de griji. Ar fi plăcerea mea să fie gazda.

Apartamente Mlikotić listare a fost vizualizat de 39805 ori de la 15.06.2015.