Casa de vacanta Country GreenfieldsGospić - Kvarner

preț de la LEI 7 pe noapte
Descriere detaliata

Casa de vacanță de lux Greenfields este situată într-o natură neatinsă, la 200 m de râul Lika, la 400 m de râul Otešica și la numai 4,5 km de centrul orașului Gospić. Terasa mare cu vedere la muntele Velebit are cadă cu hidromasaj pentru 5 persoane, mobilier complet de grădină, grătar și șemineu în aer liber. O terasă mică cu mobilier de grădină are vedere la grădină. Casa are două dormitoare, fiecare cu baie proprie, toaletă suplimentară, lenjerie de pat, prosoape, halate, papuci și produse cosmetice, trei televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit, IPTV, Netflix, WiFi gratuit și un living spațios cu șemineu. Sufrageria si bucataria sunt complet utilate cu toate electrocasnicele necesare (masina de spalat vase, cuptor cu microunde, cuptor, aparate de cafea...). Casa are masina de spalat si uscator, precum si fier si masa de calcat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face printr-un cont de tranzacție, iar informațiile de plată vor fi trimise la primirea rezervării. Plata în avans este de 30% din preț. Ora de check-in este între orele 16:00-24:00, iar ora de check-out este de 07:00-10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O rambursare a avansului este posibilă în cazul anulării rezervării cu 14 zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 45 km
  • Centru: 5 km
  • Restaurant: 4 km
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 100 km
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit, degustări de brânză și pâine de casă și un coș cu fructe. În bucătărie sunt disponibile produse alimentare de bază precum cafea, ceai, lapte, ulei, oțet, zahăr, sare, paste, orez și cartofi de la Lika. Oaspeții se pot bucura de diverse activități, cum ar fi drumeții, călărie, quad, canotaj și pescuit în râurile din apropiere, iar apoi se pot relaxa pe terasa mare din piscina cu hidromasaj, cu vedere frumoasă la muntele Velebit. În funcție de dorințele oaspeților, putem organiza excursii în parcurile naționale din apropiere și un tur al altor obiective turistice. Punctele de interes populare din apropierea proprietății includ Centrul Memorial „Nikola Tesla”, Casa Memorială Dr. Ante Starčević și Parcul Pećinski Grabovača, iar cinci parcuri naționale sunt la maximum 50 de minute de mers cu mașina.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Country Greenfields
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tatjana Malečić Pezelj
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Country Greenfields listare a fost vizualizat de 2495 ori de la 30.06.2023.