Apartamente LinaGradac - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Lina este un apartament complet utilat intr-un loc linistit in apropierea centrului. Este la 3 minute de mers pe jos de plajă și la aceeași distanță până în centru. Este situat la primul etaj al unei case private și include un living conectat la bucătărie, un dormitor cu un pat dublu și un dormitor cu 2 paturi de o persoană și o baie. De asemenea, are un balcon cu vedere la mare. Este dotat cu toate electrocasnicele de bază (frigider, cuptor, aragaz) și include aer condiționat și un televizor și o canapea extensibilă în living. Pretul include un loc de parcare la 200 m de apartament, dar la sosire, in scopul descarcarii bagajelor, puteti conduce o masina la 30 m de apartament. Gazda se afla in acelasi loc si la sosire va intampina oaspetii si le va arata apartamentul si parcarea si va preda cheile.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar sau prin transfer bancar la sosire. La efectuarea unei rezervări este necesară o plată în avans de 30% din prețul total de închiriere. Ora estimată de sosire este de la 14:00, iar plecarea este de la 08:00 la 10:00. Poate fi ajustat prin acord. Taxa turistica este inclusa in pret, precum si un loc de parcare si utilizarea aerului conditionat si a internetului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Aeroport: 95 km
  • Activităţi sportive: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Humpolec, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Ianuarie 1970
Apartament Lina

Mulțumim mult lui Lina Apartments. Apartamentele sunt situate lângă mare, au o locație excelentă. Am avut o vacanță plăcută. Recomandăm și așteptăm cu nerăbdare anul viitor. Cu stima, Irina.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartament Lina

Vă mulțumim foarte mult, ne bucurăm că ați fost oaspeții noștri. Vă așteptăm cu nerăbdare să veniți anul viitor.

Irma Sokolić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Pensionară, a petrecut 34 de ani în compania Ina Rafinerija nafte Sisak ca inginer electrotehnic și licențiat. siguranţă. Soție, mamă a trei copii. Hobby scufundări. Născut în Sisak, tată originar din Gradac. vorbesc destul de bine engleza. Salut viitorii mei oaspeți. 😃

Apartamente Lina listare a fost vizualizat de 6394 ori de la 19.04.2023.