Apartamente OPG Pavičić IvanaGrubišno Polje - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Ferma familiei Pavičić este situată chiar la intrarea în Grubišno Polje. Aproape de oras, si chiar la marginea padurii, in apartamente nou construite va oferim cazare si bucurie de beneficiile regiunii Bilogora si a naturii curate si neatinse. În curtea fermei noastre se află două apartamente, fiecare cu o capacitate de 4+2 persoane. Au bucătării la comandă complet echipate, un living cu zonă de luat masa, o baie cu cabină de duș și două dormitoare, care pot fi echipate cu două paturi separate sau un pat dublu dacă este necesar. Apartamentele au încălzire prin pardoseală și aer condiționat și sunt dotate cu televizoare inteligente. In fata fiecarui apartament se afla o terasa spatioasa cu posibilitatea de a folosi un gratar cu lemne sau carbune. In curtea fermei se afla o terasa acoperita cu un cuptor si o bucatarie exterioara dotata cu apa calda/rece, chiuveta, aragaz cu cuptor electric si vase complete pentru gatit si masa. Curtea este conectată la un hectar de livadă ecologică cu multe tipuri diferite de fructe și o pădure deținută de fermă, unde oaspeții se pot plimba, culege fructe și se pot bucura de fructele cultivate ecologic și de natura neatinsă care le înconjoară.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata este posibilă prin tranzacție în avans sau în numerar la sosire. Ora de sosire și de plecare a oaspeților este conform acordului cu oaspeții.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1.2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ivana Pavičić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele noastre au fost deschise recent în 2022. Suntem la dispoziția viitorilor oaspeți între 0-24. Se pregătește instalarea unei piscine în apartament, care va fi la dispoziția oaspeților noștri în lunile de vară. Din toamna anului 2023 va fi amenajat un traseu educativ in padurea din ferma noastra. Așteptăm cu nerăbdare noi oaspeți și noi cunoștințe.

Apartamente OPG Pavičić Ivana listare a fost vizualizat de 3519 ori de la 28.03.2023.