Apartament Tatjana DominisHvar - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne și contemporane Dominis cu o vedere panoramică incredibilă de 180 de grade. Oferim oaspeților noștri 4 apartamente moderne, complet echipate cu toate facilitățile necesare pentru o vacanță plăcută. Apartament de 4 stele Blue peace, apartament de 4 stele Blue horizon, apartament de 3 stele alb și apartament verde de 3 stele. Apartamentele sunt dotate cu mașini de spălat sau mașină de spălat vase, TV prin satelit, toate sunt dotate cu aer condiționat și au conexiune la internet de mare viteză. Oaspeții noștri au la dispoziție parcare pentru vehiculele lor și un grătar unde puteți pregăti diverse delicatese din carne și pește. Bucurați-vă de răsărituri și apusuri de soare de pe terasele noastre spațioase în compania celor dragi, ascultând doar sunetul mării, iar când doriți agitația orașului, o plimbare plăcută vă va duce în centrul orașului în doar 15 minute. În zilele toride de vară, căutați băuturi răcoritoare în marea limpede de pe plaje, la doar 5 minute de mers pe jos de casa noastră. BINE ATI VENIT!!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării, este necesar să plătiți un avans în valoare de 20% din suma totală prin transfer bancar. Restul sumei se achită în numerar în ziua sosirii. Sosirile sunt după ora 14 și plecările până la ora 10 dimineața. Serviciul de curățenie finală este de 35 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea este posibilă (cu motive întemeiate) cu o lună înainte de începerea rezervării, cu rambursarea integrală a plății în avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 1.3 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Tatjana Dominis
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2021
Frumoasa

Apartament spațios frumos, bine echipat, terasă mare cu grătar și vedere frumoasă la mare. Cartier liniștit, iar gazda este foarte amabilă și întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Graz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2019
Perfect!

Apartament grozav! La 5 minute de mare .. Foarte curat! Gazda este foarte drăguță și foarte utilă! Ar veni din nou și din nou!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Manchester, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2019
Cel mai bun sejur vreodată !!

Am stat la apartamentul Tatjana timp de șapte zile și ne-a plăcut absolut !! Terasa mare, privată, în fața apartamentului, cu grătar de grătar, pe care am folosit-o foarte mult, a fost o lumină ridicată a vacanței noastre (vedere uimitoare la mare și insule!) Apartament în sine este perfect pentru patru persoane (_ și am fost două cupluri), cu fiecare un aparat posibil pe care l-ar putea dori (de asemenea, mașină de spălat vase) și există și două băi. Tjana este o doamnă foarte dulce, angajată în afacerea ei, foarte receptivă la toate întrebările pe care le-am avut și mereu la dispoziție. Am putut vedea că este foarte atentă la detalii și acest lucru poate fi văzut de designul interior al apartamentului și de mici atingeri pe care le-a lăsat pentru noi. Îi putem recomanda cu mare drag apartamentul și ne vom întoarce cu siguranță vara viitoare !!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tatjana Dominis Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Salutări, Numele meu este Tatiana. I și familia mea de-a face cu turismul de mai mulți ani, și dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii posibile. Ne place petrece timp cu oameni, se confruntă cu astfel acest loc de muncă și ca o oportunitate pentru noi cunoștințe. Dorim să vă urez bun venit și vă urez bun venit la una dintre cele 10 cele mai frumoase insule din lume ...

Apartament Tatjana Dominis listare a fost vizualizat de 66888 ori de la 15.02.2015.