Apartamente RadoHvar Ivan Dolac - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Ivan Dolac și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Rado Apartamentele sunt situate în satul mic Ivan Dolac, care este situat pe partea de sud a insulei. Insula Hvar este în plus față de cea mai insorita insula din Marea Adriatica cu acesta este potrivit pentru cultivarea viței de vie, lavandă și măslini. Acesta abundă în frumusețe naturală și natura virgină suprapus este principalul atu al turismului de pe insula. Apartamentele noastre sunt situate la 200 m de plaja, care este de asemenea unul dintre cele mai mari de pe insula. În sat avem un restaurant cu o pizzerie, cafenele și fast-food. Ivan Dolac este recunoscut de către marea albastră, gazde prietenoase și calitatea serviciilor turistice. Apartamentele noastre constau din două apartamente la parter, trei apartamente pe un etaj si un apartament la etajul 2. Avem 5 o (2, 2 01:02 2) și un apartament (5 1). Casa este înconjurată de măslini și alte plante mediteraneene. În plus față de casa avem un grătar pe care le puteți utiliza. Ca parte a ofertei turistice avem în vânzarea produselor noastre indigene, cum ar fi vinul și legume de sezon.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În ceea ce privește plata, avem un obicei pe care oaspeții plăti atunci când ajung, în timpul șederii dumneavoastră în apartamente (în curs de negociere). Depozit este de 30% din totalul rezervării și este plătită în contul meu: HR15 2340 0093 1116 7023 patrulea adresa băncii Swift este: PBZGHR2X și adresa mea este: SVIRČE 102, 21462 Vrbanj, Insula Hvar -HRVATSKA Această sumă va fi dedusă și apoi m-ai plăti restul de bani pentru cartea, atunci când vin în apartamentele noastre de sarbatori
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete va primi un litru de vin de casă noastre ca un semn de bun venit și ospitalitate, ca parte a unui ședere plăcută în apartamentele noastre de familie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rado
Rado Carić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

BINE ATI VENIT !!! OASPETE SI TU SI CA NU VA DEVENI, eu sper că veți fi bine în Ivan Dolac. Voi încerca să fiu gazda buna si va fi cazare satisfăcută și servicii DO VISIONS SKOREG

Apartamente Rado listare a fost vizualizat de 22932 ori de la 29.10.2015.