Apartament DanmarIž - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită din Mali Iž chiar în vârful dealului, astfel încât are o vedere frumoasă la mare și la insulele din jur. Are o terasă mare și frumoasă, cu scaune și șezlonguri. Terasa este acoperita cu o pergola. Are parcare proprie gratuită. Se află la 10 minute de mers pe jos până la mare și plaja cu nisip, precum și la magazin. Apartamentul este compus din dormitor, bucatarie, living. living, sufragerie si baie. În living există o canapea de colț care poate fi transformată în două paturi. Are aer condiționat, televizor, iar bucătăria este dotată cu mașină de spălat vase și vase complete. Există două cafe-baruri și mai multe restaurante în sat. Plajele sunt de piatră, pietriș, beton și nisip. Există o mulțime de pădure de pini, vegetație variată și trasee de drumeții. Există o altă așezare pe insulă, Veli Iz, cu două magazine, mai multe restaurante și o cafenea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un avans de 20 la sută se plătește imediat la rezervare, iar restul înainte de sosire. Servicii de curatenie 20 euro. Ora ideală de sosire este după ora 14:00 și plecarea până la ora 10:00 dimineața. Puteți călători în Iž cu catamaranul de două ori pe zi sau cu feribotul dacă veniți cu mașina.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeților li se oferă o băutură de bun venit. Au un grătar pentru grătar, iar o excursie în insulele din jur și în Parcul Național Kornati poate fi organizată împreună cu barcagii locali.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Danmar
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nada Rokov Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Le doresc oaspeților mei un sejur plăcut și plăcut în apartamentul meu. Îmi place să cunosc oameni dragi și să îi fac să se simtă ca acasă. Oaspeții ne pot contacta pentru rezervări la 0038591 5178582 sau 00393923738430

Apartament Danmar listare a fost vizualizat de 9096 ori de la 06.06.2022.