Apartamente ChiaraIž - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Vechea casa dalmată, restaurat și mobilat. Acesta este situat într-o locație liniștită, 5min departe. de mers pe jos de centrul de Veli Iža.Zahvaljujući lokacijii mai puternic în timpul sezonului de vară, vă puteți bucura de liniște și pace și o acțiune de albine puțin și mulțimea pentru mai multe minutabiti vă în mijlocul de zbivanja.kuća constă din două dormitoare la etaj si un living spatios , bucatarie si baie la parter.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans: Suma de trei zile în apartament smještaja.Dolazak nakon13h, merge de la apartament la 10h.za copiii sub 3 god.ljetovanje este gratuit, și copii sub 5 ani. au o reducere de 50%. Toate preturile, datele, orele de sosire și plecare sunt doar ne orijentacijske.Slobodno javiteukoliko vă zainteresiraniza apartamentul nostru, deoarece fiecare oaspete individual.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 90 m
  • Port: 90 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete va alege o băutură de bun venit. De închiriere de biciclete, precum și toți cei care decid să-și petreacă în apartamentul nostru de 15 sau mai multe zile očekulje cadou excursie cu barca!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Chiara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2014
Restul de 5

După mulțimea de zi cu zi în Zagreb este un adevarat paradis pentru suflet. Pace! Liniște! Sarbatori! Casa a fost foarte frumos și complet echipate. Vă mulțumim pentru familie frumoasa Kulišić ospitalitate! Ne vedem anul viitor !!! :)

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2014
Osolnik Ljubljana

Am avut o săptămână frumoasă pe Iž la familie Kulišič -apartement Chiara. Familie foarte frumos, care oferă un apartament foarte confortabil la marginea de Veli Iž. Am fost foarte mulțumiți și foarte recomanda acest apartament.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
arijana kulisic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Chiara listare a fost vizualizat de 5344 ori de la 09.05.2014.