Apartamente Jelsa559Hvar Jelsa - Insule croate

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Descriere detaliata

Două case de piatră complet renovate într-o zonă liniștită a centrului istoric al orașului Jelsa, pe cea mai însorită dintre toate insulele croate, Hvar. Casa de vacanta si doua apartamente din casa ofera posibilitati de cazare pentru cupluri si familii. Casa este formata din doua dormitoare cu bai, un living cu bucatarie si sufragerie, si o terasa. Fiecare dintre apartamente este compus dintr-un dormitor, un living cu pat suplimentar, o bucătărie, o baie și o terasă. Apartamentul de la primul etaj al casei este mai mare, include etajul 1 si subsol si dispune de o toaleta suplimentara. Casa a fost renovata in 2022 si dotata cu tot ceea ce este necesar. În timpul decorului ne-am dorit să creăm un mediu plăcut și frumos, iar terasele asigură un mediu perfect pentru odihnă. Situat la doar câțiva pași de Pjaca (piața principală), cafenele, restaurante și plajele din apropiere. La câțiva pași se află: Plaja orașului, dotată cu dușuri publice și o cafenea în cadrul unității; Mina, o plajă de nisip cu pini bătrâni pe terase, care oferă o combinație perfectă de umbră și soare, este ideală pentru familii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea casei/apartamentului se confirma prin plata in cont in cuantum de 30% din pretul total (plata in avans), iar restul sumei se achita la sosire sau prin plata sumei ramase in cont. Ora de sosire in apartament este de la ora 16:00, iar ora de plecare este pana la ora 10:00. Trimitem o confirmare scrisă a rezervării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibilă anularea cu până la 10 zile înainte de sosire, cu returnarea sumei integrale a avansului.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Port: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Un filtru de cafea și cafea vă vor primi în casă și apartamente. Un pătuț pliabil este disponibil la cerere, dacă este disponibil. Ori de câte ori este posibil, încercăm să oferim oaspeților parcare cu plată în apropierea casei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jelsa559
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petra Orehovec
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Deși trăiesc și muncesc în Zagreb cea mai mare parte a anului, Jelsa este o bucată de rai pentru mine și familia mea, pe care o împărtășim cu bucurie oamenilor dragi. Am decorat cele două case cu multă dragoste și atenție, astfel încât timpul petrecut în Jelsa să fie plăcut atât pentru oaspeții noștri, cât și pentru noi. Îmi place combinația dintre ritmul unui oraș mic și liniștea mării cristaline pe care Jelsa o oferă cu abnegație!

Apartamente Jelsa559 listare a fost vizualizat de 734 ori de la 22.03.2024.