Apartamente Mobile Homes SeashellMurter Jezera - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Descriere detaliata

Casă mobilă dotată luxos (8x4m) cu o capacitate de 4 1 persoane, este situată în frumoasa tabără Jezera Village Lovišća de pe insula Murter. Casa este situată într-o parte liniștită a taberei, la doar 3 minute de mers pe jos de plajă. Are două dormitoare, două băi cu duș (uscător de păr disponibil) și living cu bucătărie complet utilată (cuptor, plită, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, aragaz electric, filtru de cafea, prăjitor de pâine). Cabana are aer condiționat (răcire / încălzire) și TV prin cablu, wifi. Terasa mare acoperită de 7x3 m dotată cu grătar, mobilier pentru ședere și masă, șezlonguri și vedere la mare vă vor face șederea specială. Lenjeria de pat și prosoapele sunt disponibile (se schimbă în a opta zi de ședere). Locul de parcare gratuit este asigurat lângă casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este confirmată după plata în avans de 10% din suma totală. Prețul include: 4 1 persoană, loc de parcare pentru 1 mașină, acces la internet, aer condiționat, lenjerie de pat și prosoape (schimbate 1x pe săptămână), electricitate, gaz, apă. Prețul nu include: curățenia finală 40 de euro, taxa turistică și înregistrarea o singură dată care trebuie plătită la recepția taberei. Schimbarea oaspeților în fiecare zi: check-in de la ora 14:00 / check-out până la ora 10:00. Sejurul minim în sezon (01.07-31.08.) Este de 7 nopți. Șederea minimă în afara sezonului este de 3 nopți. tel. : 385 91 179 0762
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Suma totală a rezervării va fi plătită de către oaspete cu cel puțin 7 zile înainte de sosirea la unitatea de cazare. Oaspeții vor plăti suma totală a rezervării în caz de neajuns sau anulare în termen de 7 zile înainte de sosire la unitatea de cazare.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Toate facilitățile suplimentare sunt afișate la recepția taberei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mobile Homes Seashell
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Igor Ružička Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,