Casa de vacanta FreyaKrapinske toplice - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Descriere detaliata

Casă autohtonă complet adaptată din Zagorje, decor interior modern cu tot conținutul funcțional. Netflix, evo-TV, trei televizoare inteligente, bucătărie cu toate electrocasnicele. Ne aflăm la o altitudine de 300 m, chiar în vârful dealului, cu o vedere panoramică asupra tuturor părților din Zagorje. Liniste, verdeata si liniste, iar in cateva minute te afli in centru, unde sunt magazine noi Spar si Plodine, si Aqua Vivae spa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 30% din suma totală a rezervării. Vă rugăm să plătiți restul plății integral cu două zile înainte de sosire. După această perioadă, nu vom rambursa avansul. Sosire de la 14:30. Plecare până la ora 11.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Returnăm avansul cu până la 20 de zile înainte de sosire, iar până atunci rezervarea poate fi anulată gratuit. După această perioadă, puteți anula rezervarea, dar fără a rambursa avansul.
Distante
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 3 km
Extra oferta
Oaspeții primesc întotdeauna un cadou de bun venit sub formă de sticlă de vin, plus o porție dulce și fructe. Prezintăm oaspeților numeroase activități din jurul nostru, de la excursii, vizite la castele, muzee, zbor de simulare de test în centrul Helio. De asemenea, recomandăm oaspeților noștri restaurante cu mâncare excelentă și livrare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Freya
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Romina Žumer Muslić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Freya listare a fost vizualizat de 2980 ori de la 02.06.2023.