Apartamente City Center DekanićKrk - Insule croate

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Descriere detaliata

Casa este situată chiar în centrul orașului, la doar 90 m de mare și de o frumoasă promenadă cu numeroase restaurante, cafenele și alte facilități. Oaspeții pot găsi magazine, o bancă, un oficiu poștal, o farmacie și altele asemenea în apropierea casei. Curtea casei este spatioasa unde este suficient spatiu pentru parcarea masinilor oaspetilor. Este înconjurat de plante și flori mediteraneene. Oaspeții pot folosi și grătarul comun situat în spatele casei. Toate apartamentele au terasă sau balcon, iar unele unități au chiar și două terase sau două balcoane. Cartierul este linistit si sigur. Din unele apartamente se vede marea. Fiecare unitate are aer condiționat, TV prin satelit, internet și aparat de cafea cu filtru.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile afișate includ taxe și accesorii, iar singurul cost suplimentar este o taxă de curățenie de 30 de euro. Check-in - Check-out 14:00 - 10:00 Nu este posibil check-in înainte de ora 14:00, iar dacă oaspeții sosesc înainte de această oră, își pot parca mașina în parcările publice din apropiere și pot aștepta ora de check-in. Check-out este până la ora 10:00, iar oaspeții sunt așteptați să părăsească apartamentul și să-și scoată mașina din parcare până atunci. Cu o zi înainte, solicităm oaspeților să ne contacteze cu o oră estimată a sosirii, astfel încât să poată aranja check-in. Plata în avans pentru rezervare este de o sută de euro, iar oaspeții plătesc restul banilor la sosire, exclusiv în numerar. Animalele de companie nu se acceptă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este reținută integral în caz de neprezentare sau anulare în orice moment după plată.
Distante
  • Mare: 90 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 90 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 80 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Port: 90 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente City Center Dekanić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dijana Pavesic Dekanic
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Mi-am petrecut fiecare vară de când m-am născut pe insula magică Krk. Lucrez în turism de mulți ani și încă aștept cu nerăbdare fiecare oaspete cu aceeași pasiune. Pe măsură ce am călătorit și eu în jurul lumii, știu ce înseamnă să ai o gazdă bună care să îți înveselească fiecare vacanță și să te facă să te întorci acasă cu zâmbetul pe buze, cu inima plină și amintiri de neuitat.

Apartamente City Center Dekanić listare a fost vizualizat de 4151 ori de la 15.02.2024.