Apartament Dario Ugljan Kukljica - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul studio Dario de 46 m2 este situat într-o locație excelentă în golful liniștit Gnjojišće din orașul Kukljica, la doar 20 de metri de mare, plajă și promenadă. Chiar lângă plajă. Apartamentul este echipat pentru a gazdui 4 persoane. De pe terasa apartamentului de la etajul doi se vede o priveliste minunata spre gradina mare, mare, plaja, Zadar. Cazarea in apartament este extrem de potrivita pentru parinti si copii mici, iubitori de natura, biciclisti. Parcarea pentru mașină este situată în interiorul zonei de grădină securizată de o poartă glisantă cu telecomandă. Apartamentul este complet mobilat si dotat cu electrocasnice (aer conditionat, TV, radio, frigider, cuptor, cuptor cu microunde, ceainic, masina de spalat rufe, fier de calcat, uscator de par), dormitor cu pat matrimonial, living cu bucatarie, baie cu WC si dus. . Apartamentul are un pat suplimentar mare pentru doua persoane si un cu trei locuri. Posibilitatea folosirii gratarului exterior de comun acord cu gazda. Gazda îi întâmpină personal pe oaspeți cu o băutură de bun venit din produse locale indigene.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervari este necesara plata a 20% din suma totala. Restul sumei se plătește la sosirea la apartament. Ora de sosire a oaspeților între orele 14:00 și 22:00. Ora de plecare a oaspetelui este până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea integrală a avansului este returnată oaspetelui dacă anulează cu cel puțin 21 de zile înainte de sosire. În caz contrar, avansul nu se returnează.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Gazda oferă excursii la golfurile din apropiere (plaja de nisip Sabuša, Kostanj), insulele arhipelagului Zadar, Kornati, Parcul Natural Telašćica, cu un skipper profesionist și barca cu motor tip EOLO 650, motor Yamaha 150 pentru 6 persoane. În acord cu căpitanul, se organizează o excursie de jumătate de zi sau de o zi. În plus, oaspeților li se oferă posibilitatea de a organiza vânătoare de calmari de zi și de noapte, ceea ce reprezintă o plăcere deosebită și o experiență irepetabilă. De asemenea, oaspeților li se oferă o atracție deosebită în pescuitul cu ostima în mod tradițional dalmat noaptea sub lumină artificială. Permisele de pescuit pot fi obținute la Societatea de Pescuit Kukljica. În plus, oaspeții pot închiria o canoe din lemn și pot vâsli până la frumoasa plajă de nisip din apropiere, Kostanj, în golful din apropiere. Toate aceste activități suplimentare sunt taxate în funcție de numărul de oaspeți, durata călătoriei, precum și în funcție de dorințele speciale ale oaspetelui.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Dario
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dario Karlovčan
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Gazda caldă și prietenoasă va avea grijă de dvs. pentru a vă face șederea plăcută și de neuitat. Răspunde la toate tipurile de întrebări ale oaspeților, oferă toate informațiile relevante despre cazare, excursii și alte conținuturi suplimentare.

Apartament Dario listare a fost vizualizat de 1247 ori de la 16.03.2024.