Apartament DavidLjubač - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.481 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament cu un dormitor 2 + 2 construit in 2020. Apartament modern, complet utilat, într-o zonă liniștită a orașului, asigură liniște și liniște. Se afla la 300 m de plaja, la 700 m de restaurante si cafenele si la 800 m de magazine.Disponibil gratar, terasa si balcon cu vedere la mare. Parcare securizată. Pat mobil și alimentator pentru copii. Ușor accesibil cu mașina Parcul Național Paklenica, insula Pag, Nin, Vrsi, Zadar, la 24 km de Aeroportul Zemunik.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare dupa plata in avans a 30% din suma, restul la sosire in numerar sau cu minim 3 zile inainte de sosire prin plata in cont. Ora sosirii după ora 14, plecare până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 17 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bautura de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament David
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Neckargemünd, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vacanță minunată

Apartamentul a fost foarte frumos, modern si curat. Familia este super drăguță și face totul pentru a te face să te simți confortabil. Locația este frumoasă și centrală și puteți ajunge la multe locuri frumoase cu mașina, iar următorul oraș mai mare Zadar este la doar aproximativ 20 de minute. Vom rezerva din nou acest apartament de vacanță.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Radovan, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Irene

Apartamentul este foarte frumos, decorat modern Proprietarii sunt foarte amabili si primitori. Stăteam cu un copil mic, ne-au pus la dispoziție un pat suplimentar și un alimentator. Revenim anul viitor

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Dmitrii

Am început să căutăm variante pentru o călătorie și o vacanță în Croația târziu, cu trei săptămâni înainte de călătorie. Totuși, am avut noroc și în zilele necesare nouă, apartamentul lui David s-a dovedit a fi liber. Ne deplasam cu masina si am fost multumiti de casa cu parcare spatioasa gratuita. Zona in care sunt amplasate apartamentele este foarte curioasa pentru turism, gasesti o mare de mica adancime si o plaja de nisip pentru copii la o plimbare de 10-15 minute, sau gasesti o varianta cool cu plaja stancoasa in 15 minute cu masina. În apropierea orașului Zadar, unde puteți crea un program cultural pentru turiști. Casa in care sunt situate apartamentele este nou construita folosind tehnologii moderne. Vara, acest lucru te scutește de căldură, iar aparatul de aer condiționat silențios și puternic își face treaba perfect. Apartamentele sunt foarte curate, nu există mirosuri sau senzații neplăcute. Bucătăria modernă bine utilată ne-a încântat cu mașina de spălat vase. O mașină de spălat, o cabină de duș atentă și o ventilație competentă au completat plăcerea noastră. Zilele erau calde 38-39 de grade, iar noi patru dormeam perfect în camere răcoroase. Aproape de drum, dar traficul este rar iar casa are o izolare fonică modernă excelentă. Separat, remarc calitatea corect selectată a lenjeriei de pat și a prosoapelor. Proprietarii apartamentelor vorbesc bine engleza, locuiesc pe cealaltă parte a casei și sunt întotdeauna gata să ajute. Mai multe restaurante, supermarketuri și magazine sunt situate pe o rază de 5-10 minute cu mașina. Desigur, în zilele extrem de caniculare nu suntem folosiți BBQzone. Intenționăm să vizităm din nou, deoarece nu am văzut toate obiectivele turistice din zonă. Complet satisfăcut.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Vă mulțumesc mult pentru recenzia dvs. minunată. Ne bucurăm că am îndeplinit toate așteptările dumneavoastră și am fi bucuroși să vă primim din nou în anul viitor. Cele mai bune urări pentru tine și familia ta minunată.

Afișați toate recenziile
Marina Alić Borzin Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament David listare a fost vizualizat de 9106 ori de la 29.05.2022.