Apartamente Klara JerićRab Lopar - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dacă doriți o vacanță, rezervați cazare într-unul dintre cele șapte apartamente din Jeric Klara Apartments din Lopar, lângă cea mai frumoasă plajă cu nisip - Paradise Beach. Această plajă are chiar 1, 5 km lungime și este una dintre cele mai mari plaje din apropierea Mării Adriatice. Din cauza mării calde superficiale, este ideal pentru familiile cu copii. Oferim șapte apartamente confortabile de diferite dimensiuni între 40 și 100 m2. În apropierea casei se află o grădină umbră cu terasă, grătar, scaune cu nisip pentru copii, leagăne și tobogane. Lopar și insula Rab, oferă 22 de golfuri cu plaje nisipoase sau stâncoase, numeroase trasee de drumeții și de conducere și alte frumuseți naturale și culturale care merită explorate! Vei avea nevoie doar de o plimbare de 2 minute până la cea mai apropiată plajă - o frumoasă plajă cu nisip. În apropiere se află diverse restaurante, cafenele, bănci, brutării, ofici poștale, dispensar, centru sportiv și magazine. Va fi plăcerea noastră să vă găzduim.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Tipul de plată este doar în numerar. Clientul plătește 30% din avans la prețul total la confirmarea avansului. Check-in-ul este de la 14:00, iar check-out-ul este până la 10:00. Taxa de călătorie nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Port: 700 m
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Klara Jerić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dolenja vas, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2023
Apartament excelent și gazde 10/10

Am stat aici 12 zile. Una dintre cele mai bune garsoniere de când suntem în vacanță, de fapt este ca un apartament mai mic cu cei 35 m2 ai săi. Ai totul în el, dar absolut totul! Nu ne-a lipsit cu adevărat nimic, prosoape curate la fiecare 4 zile, proprietarii sunt foarte amabili și oferă o mulțime de perspectivă. Nu am fapte slabe și pot doar să spun; ne mai vedem!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2022
O vacanță excelentă pentru o familie cu copii

Am stat 6 nopți într-o garsonieră. Apartamentul a fost ca in poze. Ne-a primit curat, ordonat, totul la locul lui. Am primit imediat lenjerie de pat suplimentară pentru patul copilului, doamna care ne-a primit, proprietara apartamentului, a întins imediat canapeaua și a pus așternutul. În apartament erau suficiente prosoape și cârpe de vase, iar după 4 zile ne aștepta la ușă un coș cu prosoape și cârpe noi, curate. În apartament aveam tot ce ne trebuia în ceea ce privește vesela, ustensile de gătit, cuțite ascuțite etc. (subliniez acest lucru din cauza experiențelor anterioare în alte apartamente în care am mai făcut vacanță). Ceea ce este poate cea mai mare valoare a acestei unități de cazare este curtea frumos amenajată, cu mult conținut pentru copii. De asemenea, aproape de Paradise Beach, la 5 minute de mers pe jos. Gazdele au fost foarte amabile, discrete și totuși mereu la îndemână dacă era nevoie de ceva. Aș recomanda întotdeauna această cazare, mai ales familiilor cu copii.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Klara Jerić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Klara Jerić listare a fost vizualizat de 41130 ori de la 07.02.2019.