Apartamente Obiteljska Kuća ZecLopud - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Lopud și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa a fost construita in urma cu 40 de ani, iar apoi am început închirierea. Am fost printre primii proprietari la Lopud. Noi încercăm să facem în fiecare an, vom monitoriza nevoile clienților noștri și să modernizeze în conformitate cu standardele menținând în același timp atmosfera Dalmației. Casa are 6 unități din care 4 apartamente si 2 camere, și special este acela care este încorporată în Parcul Botanic, care este una dintre cele mai vechi din Marea Mediterană. Se află 30m de plajă și strada principală, dar, de asemenea, drumul spre plaja Sunj, care este una dintre cele mai frumoase la Marea Adriatică. Terasa de frumoasă, înconjurată de verdeață este disponibil pentru toți oaspeții. Recomandat pentru familii din cauza apropierii sale de nisip plaje, restaurante și, cel mai important este faptul că nu are o mașină atât de neglijent se bucură de mers pe jos. Fără îndoială, este o sărbătoare pentru trup și suflet cu valuri, foșnetul palmieri și sunetele greieri neobosit. Vino și vezi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Preturi si rezervari la cerere. Avansul pentru a confirma rezervarea este de 30%. Check-in - 14 00 Check out - 10. 00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 40 m
  • Doctor: 50 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În timpul șederii dumneavoastră, este posibil să se aranjeze transferuri, excursii de o zi cu barca de viteză la insulele din apropiere și golfuri, noapte în Dubrovnik sau sporturi de apă și de echitatie cu jet skiem.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Obiteljska Kuća Zec
Ivo Zec Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Obiteljska Kuća Zec listare a fost vizualizat de 4600 ori de la 25.04.2016.