Apartament F2 Lumbarda Resort Korčula Lumbarda - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Korčula Lumbarda și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul complet și modern echipat F2 Lumbarda Resort este situat în frumoasa Lumbarda într-o mică stațiune turistică cu multă verdeață, chiar lângă mare, la 70 de metri de plaja Prvi Žal. Apartamentul este format dintr-un dormitor cu paturi pentru doua persoane la care se poate adauga un pat suplimentar pentru o a treia persoana la nevoie, un living cu o canapea extensibila care poate dormi doua persoane, o bucatarie, o baie cu dus si un spatios acoperit. terasa cu vedere la mare si la munte cu o gradina cu trei locuri, o masa cu patru scaune si un fotoliu suplimentar. Bucătăria este dotată cu un cuptor electric, un cuptor cu microunde, un fierbător electric, o plită electrică, o mașină de spălat vase, un frigider mare și ustensile de gătit. Apartamentul este dotat cu aer condiționat și TV prin satelit. Ca parte a stațiunii în care se află apartamentul, oaspeții pot folosi gratuit piscina în aer liber, grădină, WiFi și parcare. În imediata apropiere se află un bar pe plajă, un magazin și mai multe restaurante și cafenele

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Trimitem confirmarea scrisa a rezervarii (voucher) dupa plata avansului de 30%. Restul sumei se achita in cont a doua zi dupa cazarea in apartament. Check-in-ul se face după ora 14:00. Check-out este până la ora 10. La sosire, ridicați cheile de la recepția complexului. Recepția este deschisă între orele 08:00 și 17:00. Vă rugăm să anunțați sosirea după ora 17:00 în timp util, astfel încât să puteți intra în apartament. Taxa turistică o plătiți la recepția stațiunii la check-out. Iunie și septembrie sunt cele mai bune luni ale anului pentru a vă caza în Lumbarda când este însorit și fără precipitații și temperatura este cea mai plăcută, sunt mai puține aglomerații și marea este plăcută pentru înot. Desigur, prețurile sunt mai favorabile decât în sezonul de vârf.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 75 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În complex sunt oferite servicii de închiriere de motociclete și mașini, iar oaspeții din apropiere se pot bucura de ciclism. Serviciul de taxi boat, care circulă la fiecare 30 de minute și cu barca, transportă pasagerii în excursii către insulele Vrnik și Badi (cu plaje frumoase) și spre orașul vechi Korčula ( https://taxi-boat-korcula.com ) pe o raza de 1 km de apartament sunt cateva crame renumite. În Lumbarda, mai puteți vedea: spectacole de folclor, seri de pescuit vinerea, concerte de klapa, concerte ale corului bisericesc, festivalul vinului „Grk”, evenimente culturale, expoziții ale artiștilor locali și vizitatori, activități recreative, sportive și de divertisment pentru adulți, volei pe plajă , turneu de fotbal, remorcher, cursă de marfă, program de școală de înot pentru copii, jocuri de apă (pentru înotători), concurs de construire a turnurilor de nisip, săli de joacă pentru copii și ateliere de artă. Orașul vechi Korčula este la numai 6 km de apartament și este conectat printr-o linie locală de autobuz și o barcă-taxi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament F2 Lumbarda Resort
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+3, Septembrie 2022
un loc unde să se odihnească sufletul și trupul

Locație excelentă lângă marea limpede, și există și o piscină disponibilă, care le-a plăcut în special copiilor, o terasă frumoasă, umbra plăcută de pini mari, personal amabil, parcare gratuită ușor accesibilă, aproape de plajă... a cu adevărat locul perfect pentru a vă odihni trupul și sufletul

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karlo Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament F2 Lumbarda Resort listare a fost vizualizat de 6404 ori de la 01.07.2022.