Apartamente Big HillMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.463 pe noapte
Descriere detaliata

Big Hill Apartments and Studio este situat în partea de vest a orașului Makarska, în județul Split - Dalmația. Apartamentele sunt situate într-o zonă liniștită a suburbiilor din Veliko Brdo, lângă biserica Sf. Jerolima. Proprietatea este înconjurată de plantații de măslini vechi de secole și tufe de lavandă! Toate unitățile de cazare au o vedere frumoasă la mare și insule, iar în partea de sus a casei există o zonă de spa cu jacuzzi și șezlonguri și este disponibilă tuturor oaspeților. Priveliștea de pe terasă este spectaculoasă și ne lasă pe toți oaspeții cu gura căscată, în fața priveliștii mării și a insulelor, iar în fundal munții Biokovo. Avem două restaurante în apropiere, un supermarket mare. !! Cea mai apropiată plajă este la 2 km, iar centrul orașului la 3,5 km! Toate unitatile de cazare sunt mobilate modern si dotate cu aer conditionat, internet gratuit in intreaga cladire, parcare in fata blocului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata a 20% din suma rezervarii sau minim 100EURO, iar restul dupa sosirea la unitatea de cazare. Ora de sosire este de la 13:00 la 24:00, în prealabil doar cu programare și dacă este posibil! Ora de plecare este în ziua plecării până cel târziu la ora 10:00!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea în avans nu este posibilă, este posibilă modificarea datelor de sosire în funcție de disponibilitate!
Distante
  • Mare: 1.9 km
  • Plajă: 1.9 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 1.4 km
  • Restaurant: 1 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 65 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Pentru dragii noștri oaspeți am oferit o băutură de bun venit, necesitățile de bază în bucătărie și baie. Internet gratuit în toată clădirea, parcare securizată în fața clădirii, iar pe terasa de pe acoperiș o zonă de spa pentru a vă bucura de cada cu hidromasaj, șezlonguri și vederi spectaculoase!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Big Hill
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Željana Šimić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, eu și echipa mea suntem aici pentru a vă face vacanța în unitatea noastră de neuitat și vă stăm la dispoziție 24 de ore pe zi! Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră și vă mulțumim pentru că ați ales cazarea noastră și vă garantăm că nu veți regreta și că vă va fi clar de ce dragii noștri oaspeți revin la noi din nou și din nou! Te văd! Dorit

Apartamente Big Hill listare a fost vizualizat de 16163 ori de la 09.12.2021.