Apartament PA3Lošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Lošinj Mali Lošinj și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament nou, modern, este situat între două golfuri, Valdarke și Sf. Martin, care este, de asemenea, cea mai veche parte a orașului. Este un cartier foarte liniștit și foarte aproape de centru, 800m. Plaja care se ajunge printr-un culoar de 100m pavate. Desigur, în imediata apropiere există alte plaje, puteți ajunge pe jos sau scurtă călătorie cu mașina. Apartamentul este situat la primul etaj și constă dintr-un dormitor, bucatarie si baie in fata copilului masa de schimbare și există un pat de copii. Bucataria este modern echipata cu mașină de spălat vase, frigider și congelator, cuptor, filtru de cafea și toate ustensilele de bucătărie necesare. Baie cu cabină de duș și mașină de spălat. Camera este dotată cu un tabel cu două fotolii să se relaxeze și o canapea care se extinde într-un pat 150x200cm și un dulap. Este posibil să se aranjeze un pat suplimentar. Camera este dotată cu aer condiționat și dotate cu Internet TV și Wi-Fi. După acordul anterior permis animale de companie ordonat de plumb.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ca o confirmare a sosirii dumneavoastră, vă rugăm să plătească un depozit de 30% din prețul total, restul plătit în numerar la sosire. Ora de sosire ar trebui în mod ideal, după 14 ore, nici o încercare va fi sigur că, în fiecare caz, pentru a satisface alegerea clientului. Ora de plecare ar trebui în mod ideal până la 10 ore, dar, desigur, vom încerca să se întâlnească oaspeții, dacă este posibil, cu condiția de a nu deteriora oaspetele în acea zi pentru a ajunge.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 8 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete la sosirea la apartamentul nostru va fi onorat cu o băutură de bun venit și, dacă este permisă de vreme, iar daca stai mai mult de o noapte sau două, plimbare cu barca noastră liber pe insulă sau la plajă în apropiere negociabile. In apropierea apartamentului se poate închiria biciclete, scutere. Vizitați parcul acvatic și multe alte atracții oferite de această destinație la care va fi fericit pentru a face gazdele tale :) Pentru a Mali Losinj poate ajunge cu catamaran, cu autobuzul și, desigur, auto și informațiile privind calendarul și calendarul, vom trimite cu plăcere în momentul rezervării de cazare. Suntem aici pentru tine!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament PA3
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
udine, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament PA3, August 2015
Confort

Apartament curat și elegant, cu mobilier modern, WIFI, dotate cu toate facilitățile, mașini de spălat vase, masina de spalat, clima, super cuptor și frigider congelator imens. Proprietari și iubitorii de animale prietenoase. Călătoria cu barca a fost minunat. Mulțumesc

Recomandat pentru : Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

Asteptam noi aventuri :)

Domžale, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament PA3, Iulie 2015
Super

Am fost foarte fericit cu apartamentul si locul. Plaja este foarte frumos și adecvat pentru câini cu noi a fost foarte important. Proprietarii sunt, de asemenea, foarte prietenos. Salutări din Slovenia

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
ca răspuns la un comentariu

Vă mulțumim vašoj pentru a evalua prețioase nostru Tjasa

Patricija Rončević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Aștept cu nerăbdare să te văd!

Apartament PA3 listare a fost vizualizat de 12936 ori de la 26.05.2015.