Apartamente RendulićKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Rendulic sunt situate într-o casă de familie într-o parte liniștită din Malinska, înconjurată de verdeață. Locul este ideal pentru vacanța ta, deoarece oferă tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă, departe de zgomot. Casa oferă cazare în două apartamente 2 1 cu un dormitor cu pat dublu și un apartament confortabil cu capacitate 4 1 cu două dormitoare. Fiecare apartament are o intrare separată și un loc de parcare. Apartamentele cu un dormitor sunt situate la primul etaj și au două terase, în timp ce apartamentul cu două dormitoare este situat la parter și are o terasă spațioasă. La cerere, toate apartamentele au: TV prin satelit, internet, aer condiționat și mașină de spălat. În curtea spațioasă și frumos amenajată, există un grătar și dușuri în aer liber disponibile pentru oaspeți. Proprietatea se află la 5 minute de mers pe jos de centru și de piață și de pe malul apei principale, cu cafenele și restaurante de-a lungul coastei. Datorită situației actuale cu pandemia COVID-19, aș dori să subliniez că fiecare apartament are intrări complet separate și nu are puncte de contact, asigurând astfel distanța socială.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face exclusiv în numerar. Suma avansului este de 20% din prețul total al cazării, prin transfer în contul kuna / valută străină și restul la sosire. Serviciul de curățare a apartamentelor nu este inclus în preț. Prețul pentru curățarea apartamentelor A1 și A2 (2 1) este 20, 00 EUR, iar prețul pentru curățarea apartamentelor A3 (4 1) este 30 EUR. Serviciul de curățenie este plătit o dată la sosire. Sosirea așteptată este după ora 14:00 și plecarea până la 10:00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 13 km
  • Activităţi sportive: 900 m
  • Disco club: 500 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bowling, călărie, diverse sporturi nautice, închirieri de biciclete, bărci, excursii organizate, promenadă lungă și frumoasă, ....... sunt posibilitățile oferite de loc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rendulić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
weiz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Ianuarie 1970
Vacanță minunată

au fost oaspeți ai familiei Rendulic în perioada 24 iulie - 4 august 2022, au fost foarte mulțumiți, apartamentul a fost foarte curat și a primit o primire deosebit de călduroasă, pur și simplu un vis de vacanță cu copii, foarte recomandat. Salutări din Austria Alfred, Karin și micuța Jenny Ps - Sper să revin anul viitor

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Postbauer Heng, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2020
Vacanță minunată

Eu și familia mea am petrecut două săptămâni în vacanță în Krk. Cazarea a fost extrem de bună, iar familia Rendulić este o persoană foarte minunată. Din păcate sunt doar 5 stele, dacă aș putea aș da 100. Vă mulțumesc din suflet împreună cu familia pentru minunata ospitalitate.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc, domnule Dalip

Am fost onorați să vă cunoaștem și să vă găzduim pe dumneavoastră și familia dvs., sunteți întotdeauna bineveniți cu noi! Salutări și toate cele bune pentru tine și familia ta din familia Rendulić.

Steyr, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2019
Una dintre cele mai frumoase vacanțe!

Am rămas cu soțul meu la mijlocul celei de-a opta luni cu Bose și Ivo. Când am ajuns, am fost întâmpinați de gazdele prietenoase, am servit o băutură de bun venit și am intrat în apartament. Apartamentul era perfect curat și exact așa cum este în imagini. Apartamentul se află într-o stradă liniștită, ideal pentru vacanțe. Gazdele sunt foarte prietenoase, orice întrebare ar fi răspuns, oricare dintre cererile noastre ar fi binevenită. La câteva minute de mers pe jos de apartament se află un restaurant de pește minunat (am auzit ce este mai bun în Malinska). În total, o vacanță foarte frumoasă și ne-ar plăcea să revenim din nou. Pentru fiecare recomandare!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc dragi Andriana și Sasha

Suntem foarte încântați că ați avut o ședere plăcută în apartamentul nostru, ar fi plăcerea noastră să vă întâmpinăm ca dragi oaspeți oricând doriți. Salutări și urări de bine familiei Rendulic!

Ivan Rendulić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Apartamente Rendulić listare a fost vizualizat de 37623 ori de la 12.05.2019.