Apartamente PoratKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk Malinska și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament elegant în satul de pescuit autentic al insulei. Se compune din doua dormitoare, living, dining, bucatarie, baie, terasa mica acoperita si o terasa mare de 60 mp, cu o grădină. Există acces gratuit la internet, max home DVD / VHS teatru, trei locuri de muncă, o mică bibliotecă, o bucătărie bine echipată și aer condiționat, cu încălzire și răcire. Decorarea apartamentului este adaptat pe deplin vacanta bine petrecut și se bucură de fiecare moment și detaliu. Într-o mică bibliotecă sunt cărți cu fotografii pentru a explora întreaga croat, carte autorul regional în limba engleză, precum și cărți de bucate, cu mâncăruri tradiționale. Imaginile de pe pereți, de asemenea, sunt lucrările de artiștii noștri. Plaja este de 200 m, iar centrul satului, cu un port, port și restaurante, la 500 de metri de promenada de pe litoral care duce la Makarska. Alături de apartament parcarea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervari de plată de 30%, și 20 de zile înainte de sosire trebuie să fie plătite în repaus, adică 70% din total. La sosirea și preluarea de apartamente necesar un depozit de 250 de euro, care este returnat la plecare, dacă apartamentul este lăsat în starea și este prins (cu excepția pentru curățarea periodică), care permite următoarele oaspeții au aceeași calitate a serviciului. Check-in timp de 16 h, 10 h Timp de check-out.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
Extra oferta
În conformitate cu dorințele și nevoile dumneavoastră, vă sunt disponibile pentru a vă pentru organizarea, idei, sugestii, contacte, excursii, ieșiri, etc
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Porat
Sandra Veseli Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Porat listare a fost vizualizat de 6520 ori de la 24.05.2014.