Apartamente GalapagusPag Metajna - Insule croate

preț de la LEI 1.164 pe noapte
Descriere detaliata

Apart-house Galapagus, primul rand la mare, in vestul Metajna. Este echipat adecvat pentru categoria ***+! Potrivit pentru o familie cu 1-3 copii. Pentru oaspeții care nu își doresc mulți oameni în preajma lor pe plajă. Puteți lăsa șezlongurile pe plajă peste noapte.Odihna liniştită este oferită 24 de ore pe zi. Durează doar un minut de la apartament până la șezlongul de pe plajă (cu duș). Fiecare familie are suficient spațiu pe plajă. Jumătate de plajă este umbrită de copaci de tamaris. Foarte convenabil pentru cei mai tineri! Plaja, la est, este oferită și animalelor de companie. Gazda are și oferă o malul mării și 3 geamanduri pentru acostarea bărcilor și scuterelor. Acestea sunt mereu vizibile pentru proprietarul lor.In garaj, puteti depozita diverse obiecte de recuzita pentru plaja, carucioare, biciclete, scutere, motociclete, umbrele, etc... In apropiere sunt 2 minimarketuri, 4 restaurante/pizzerii si cafenele. Divertismentul de zi sau de noapte este în centrul orașului Novalja și pe plaja Zrče (8 km). Pentru plimbări și urmărire, există pasarele și poteci. (Traiectori de urmărire, Marte 1, 2 și 3)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este obligatoriu, 30% din pret. Restul, la sosire, în numerar sau net banking în contul bancar al gazdei. TAXA ZILNICĂ NU ESTE INCLUSĂ. Factura depinde de numărul de copii cu vârsta între 12 - 18 ani (0,7 euro/zi) și de câți adulți au venit (1,3 euro/zi). Plecarea devreme este posibilă doar în parcare gratuită! INTRARE in apartament numai dupa curatenie, cel mai adesea intre orele 12:00 - 13:00 PESARE APARTAMENTUL pana la ora 10:00.CURATENA FINALA se taxeaza. 7 euro pentru apartament. 1/2 si 10€ pentru apartament. 1/4. Primul minut (noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie) nu există o suprataxă la prețul afișat. PAT AUXILIAR, taxat 7€/zi, pentru toți cei mai mari de 3 ani. Pătuț pentru copii gratuit. PET-câine, taxat 7 EUR/zi. Este necesar să aduceți un pat pentru câine. WiFi, AC, parcare, gratar, acostare barca, fara cost suplimentar. Nu scrieți întrebări dacă există 6 sau mai puține zile de post liber în plus față de programarea aleasă (vezi calendarul de disponibilitate-alb). Ultima clipă, cu până la 10% mai ieftin decât prețul obișnuit.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
1. Rambursare 100% cu până la 30 de zile înainte de sosirea anunțată, minus transfer bancar. 2. Rambursare 50% cu până la 20 de zile înainte de sosirea anunțată, minus transfer bancar. 3. Rambursare 30% cu până la 15 zile înainte de sosirea anunțată, minus transfer bancar. 4. 0% pentru anulare în mai puțin de 14 zile de la sosirea anunțată!
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 10 m
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 9 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 80 km
  • Aeroport: 75 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Disco club: 8 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Din cauza reglementărilor corona, oaspeții sunt direcționați imediat către apartamentul corespunzător. Asistență cu bagaje, parcare gratuită pentru mașină și remorcă a bărcii, precum și acostarea bărcii. Oferim toate informațiile solicitate 24 de ore pe zi. Se pot inchiria barci si barci mai mici de la 5 - 50 CP. Sunt oferite excursii organizate în interiorul golfului, precum și cele din afara către Kornati sau Lošinj, Susko etc. Pe o rază de 3 km, pe jos sau cu mașina, există și alte plaje caracteristice acestei insule. Are o promenadă de coastă specială, precum și mai multe piste de urmărire. Puteți aranja demipensiune sau doar micul dejun la un preț rezonabil. Service in apartamentul dumneavoastra sau pe terasa gazdei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Galapagus
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zvonko i Vesna Kustić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Aflați cum este loteria pentru a obține data dorită, cu o anchetă în ianuarie, niște oaspeți noi petvara în plante perene. Peste 60% vin în 5-25 de ani și toți au o rezervare curentă pentru vara viitoare! Asta spune totul despre gazdă și facilitate.

Apartamente Galapagus listare a fost vizualizat de 74900 ori de la 13.04.2017.