Apartament & Sobe Villa OlivaNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

După mulți ani, Vila Veche este din nou în oferta turistică din Novi Vinodolski. Vila are 4 camere in casa principala si un apartament in casa auxiliara. Va punem la dispozitie o terasa mare cu semineu pentru pregatirea unui gratar si o sala mare pe care oaspetii o pot folosi pentru a lua masa sau pur si simplu pentru a urmari impreuna un meci important. O grădină mare înconjurată de verdeață oferă o atmosferă aparte. Fiecare unitate de cazare dispune de un loc de parcare. Vila este situată în verdeața deasupra plajei principale a orașului, înconjurată de un zid înalt care oferă oaspeților un sentiment de intimitate și separare de restul orașului. Este amplasat astfel încât totul să fie la îndemână la 50 până la 100 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare este necesara plata unui avans in valoare de 100 euro sau prin acord. Restul platii se face in euro in numerar in ziua sosirii. Oaspeții pot ajunge la unitate după ora 14:00 sau cu programare și trebuie să părăsească unitatea până la ora 10 a.m. în ziua plecării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vom rambursa avansul dacă oaspetele anulează cu 30 de zile înainte de sosirea programată sau prin acord dacă este vorba de o boală gravă sau deces în familie cu prezentarea unei copii a unui document valabil drept dovadă.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 40 m
  • Farmacie: 60 m
  • Banca: 60 m
  • Oficiu poştal: 30 m
  • Staţie de gaz: 20 m
  • Staţie de autobuz: 30 m
  • Gară: 50 km
  • Aeroport: 50 km
  • Casino: 40 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament & Sobe Villa Oliva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Schönhausen , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, August 2023
Cazare grozavă

Am fost extrem de mulțumiți și am rezervat deja pentru anul viitor. Proprietari foarte prietenoși care îndeplinesc aproape orice dorință. Un punct culminant pe care trebuie să îl menționez aici este că proprietara a vrut chiar să ne ramburseze zilele pe care a trebuit să plecăm mai devreme din motive personale. Așteptăm cu nerăbdare vacanța noastră acolo anul viitor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Samorin, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Septembrie 2023
1

Am putut petrece o săptămână plină de experiențe în vila Oliva! Este intr-o locatie foarte buna, aproape de toate, cu o gradina frumoasa. Camerele sunt frumos curate si ordonate. Gazdele ne-au fost la dispoziție pentru orice, ne-au fost de mare ajutor și ne-au oferit o mulțime de sfaturi în toate domeniile. Dacă mergem acolo, vom rezerva din nou aici. Mulțumesc frumos Villa Oliva

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Pleternica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, Iulie 2023
Cazare excelentă

Toate laudele pentru cazare, cu un pret accesibil, o camera foarte ordonata si o curte frumos amenajata ce ofera posibilitatea unui gratar sau a unei cafele linistite dimineata, cu siguranta vei avea un sejur placut. Pe lângă toate acestea, toate laudele se îndreaptă către proprietar, care este foarte amabil și mereu disponibil. Toate recomandările!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Karolina Hadži-Vukovič
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartament & Sobe Villa Oliva listare a fost vizualizat de 13130 ori de la 22.06.2023.