Apartamente MareOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Mare este situat în Orebić, la 600 de metri de plaja Trstenica și la 1,1 km de plaja Škvar. Oferă unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și parcare acoperită gratuită. Toate unitățile de cazare includ un patio, un șemineu, o zonă de relaxare cu o canapea, un TV cu ecran plat, o mașină de spălat și o baie privată cu duș și uscător de păr. De asemenea, au bucătărie complet utilată, cu cuptor cu microunde, frigider, plită, prăjitor de pâine, fierbător electric și aparat de cafea. Apartamentul Mare se poate ajunge din două părți sau are acces pe două străzi liniștite. Deși este situat în centrul orașului Orebic, este situat într-un cartier liniștit. Cladirea are doua etaje si fiecare apartament are intrare proprie. Fiecare apartament are propria sa terasă separată. In curte este o peluza de 180 m2 pentru odihna si joaca celor mici in timp ce parintii se bucura de o odihna de dupa-amiaza cu un pahar de vin de casa sau rachiu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea cazarii este necesara plata a 15% din valoarea totala, iar plata ramasa se face dupa cazarea in unitate. Sosirea oaspeților în conformitate cu regulile Oficiului de Turism Orebić este în perioada 14:00 - 22:00 Plecarea sau ieșirea din apartament este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea depozitului este posibilă cu 15 zile înainte de sosire, cu un motiv întemeiat pe care oaspetele chiar nu l-ar fi putut prevedea în momentul rezervării.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 90 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
O sticlă de bun venit de vin de casă și brandy de casă îi așteaptă pe toți oaspeții în apartament. În curte există un șemineu comun care poate fi folosit de toți oaspeții. În fața șemineului se află o bancă cu o masă unde poți savura delicatesele pe care le economisești la șemineu. Oaspeții care stau în unitate mai mult de șapte zile sunt tratați cu prânzul de către gazdă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mare
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Staw Kunowski, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2020
Recomand locul și proprietarii!

Am fost în Mare în sezonul 2020. Îl recomand cu drag !!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Marijana Mijoc Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bun venit dragi oaspeți! Vom depune mult efort pentru a vă face să vă simțiți acasă cu noi și a avea dorința de a ne întoarce la noi. Vă oferim o abordare relaxată, prietenoasă, grijulie și bine sensă, „condimentată” cu zâmbet și bucurie. Suntem aici pentru tine pe toată durata șederii cu noi; nu ezitați să ne contactați pentru eventuale ambiguități.

Apartamente Mare listare a fost vizualizat de 28490 ori de la 27.07.2020.