Casa de vacanta Maximus Pag - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casă de vacanță de familie cu o curte mare de 300 m2 într-un golf liniștit (Vodice) în orașul Pag. Casa este echipata pentru un sejur confortabil al familiilor cu copii. Casa este potrivită atât pentru tineri cât și pentru bătrâni. Locuiesti singur in casa si nu exista alte apartamente. Are doua dormitoare (in primul pat 200x180 cm, in al doilea doua paturi 200x80 cm), living, bucatarie complet noua si doua bai. Există un duș în aer liber și grătar în curtea mare. În spatele casei se află o mică pădure de pini. In living sunt doua paturi de dimensiunea 190x150 cm. Toate lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse în preț. Un loc ideal pentru toti iubitorii de natura, liniste, libertate si tot ce tine de mare care vor sa petreaca o vacanta de calitate si interesanta. Distanța până la orașe mai mari, cum ar fi Zadar, este de 40 km. Distanta pana la plaja este de 80 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire la casa la 13-14. ore, plecare la ora 10. La efectuarea unei rezervări, oaspetele plătește 30% din avansul pentru rezervare în contul de tranzacție al proprietarului, restul de 70% se plătește cu 14 zile înainte de sosirea la casă. Plata în avans este înțeleasă ca o garanție a rezervării și nu este supusă rambursării de către furnizorul de capacitate în cazul anulării rezervării de către oaspete. Această sumă plătită este considerată o taxă de anulare și costul pierderii rezervării. În circumstanțe excepționale, rezervarea poate fi transferată într-o altă perioadă fără a pierde banii plătiți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru anularea rezervarii vor intra in vigoare urmatoarele: Termeni si conditii generale ale organizatorului. In ceea ce priveste dreptul de anulare a rezervarii si a contractului in circumstante deosebite: „Daca inainte de inceperea calatoriei sau in imediata vecinatate a calatoriei intervin imprejurari inevitabile si extraordinare care afecteaza semnificativ executarea pachetului turistic sau imprejurari inevitabile si extraordinare. care afectează în mod semnificativ transportul consumatorului la locul de călătorie, consumatorul se poate retrage din contractul de pachet și are dreptul la rambursarea oricărei plăți fără plata unei taxe.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 1.7 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1.3 km
  • Banca: 1.3 km
  • Oficiu poştal: 1.8 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 45 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
O băutură de bun venit pentru oaspeții noștri și încă o surpriză.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Maximus
Maja Peršič
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Maja și vin din Slovenia. Sunt proprietarul unei case de vacanță de familie pe insula Pag (orașul Pag). Dorința mea este ca oaspeții mei să fie mulțumiți și să petreacă de minune în casa noastră. Cred ca vei alege casa Maximus Pag si te vei bucura de vacanta anuala! Salutari si ne vedem in curand! Maya

Casa de vacanta Maximus listare a fost vizualizat de 4001 ori de la 02.03.2023.