Apartament CedarKrk Pinezići - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

În orășelul Pinezići, închiriem un apartament modern și confortabil cu intrare separată la parterul unei case de familie, pe o stradă liniștită, departe de drumul principal. Terenul din jurul casei este împrejmuit și înconjurat de verdeață. Apartamentul dispune de 2 camere duble cu pat matrimonial confortabil (160x200 cm), living cu bucatarie si canapea extensibila (160 x 200 cm), toaleta, cabina de dus separata si o camera cu bloc sanitar. . Este dotata cu TV LCD (sat TV), frigider cu congelator, masina de spalat vase, aer conditionat, aragaz electric, masina de spalat rufe, seif, wi-fi gratuit. Marea este de o culoare turcoaz frumoasa si extrem de curata. Plaja este stâncoasă și cu pietriș, cu suficientă umbră. Există, de asemenea, 2 baruri pe plajă și un parc acvatic. Plaja este la 700 m de apartament. Magazinul este la 150 de metri, centrele comerciale mari din orașul Krk sunt la aproximativ 12 km. Portul Valbiska, care leagă insula Krk de insulele învecinate, este la 2 km. Potrivit pentru o ședere lungă. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este de 100 de euro. Restul se achita la sosirea in apartament. Check-in: 15:30 - 18:00, Check-out: pana la 10:00. Pretul este pentru pana la 4 persoane si include inchirierea zilnica a apartamentului, taxa turistica, wi-fi, folosirea aerului conditionat, folosirea gratarului exterior cu echipament, curatenia finala a apartamentului. Parcare. Sejurul pentru fiecare peste numarul de persoane convenit este de 10 Eur pe noapte. Fără costuri suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dragi oaspeți, Bine ați venit în apartamentul nostru! Vă puteți anula sosirea cu până la 15 zile înainte de data sosirii, cu rambursarea 100% a avansului. Dacă vă anulați sosirea în perioada de 0-15 zile înainte de sosire, vom păstra avansul integral. Multumesc pentru intelegere.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 12 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 12 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Aeroport: 225 km
  • Port: 12 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Intrare separata in apartament. Măsuri suplimentare de igienă. Doua locuri de parcare pentru masini. Posibilitate de inchiriere de acostare pentru barca. Parcare gratuita a remorcii pentru barca in curtea casei. Gratar exterior cu echipament. Posibilitatea de a organiza scufundări și excursii. Băutură de bun venit gratuită. O alegere excelenta pentru oricine isi doreste o vacanta in afara marilor centre turistice. Este ideal pentru cei care doresc să se odihnească într-un mediu liniștit - este singurul apartament de închiriat într-o casă familială. Bucurați-vă de confort deplin chiar și în vacanță! *masina de spalat rufe*masina de spalat vase*aer conditionat*gratar exterior cu echipament*TV prin satelit*seif*bucatarie bine utilata*dormitor cu lenjerie de pat* wi-fi..
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Cedar
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Gordana i Boris Premec Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Apartamentul Cedrus este modern și confortabil. O alegere excelentă pentru o vacanță binemeritată! Bine ati venit!

Apartament Cedar listare a fost vizualizat de 30679 ori de la 07.05.2016.