Apartamente Miro i Sea RelaxPisak - Regiunea de Split

preț de la LEI 6 pe noapte
Descriere detaliata

Pisak este un mic oraș dalmat, la jumătatea distanței dintre Omiš și Makarska. Există, de asemenea, două restaurante, o cafenea, o brutărie și o piață la 600 de metri de clădire. La aproximativ 400 de metri de proprietate se află plaja locală cu pietriș, iar pe cealaltă parte a proprietății se află parcul natural Vruja, unde vă puteți bucura de marea cristalină verde-albastru și de frumusețea naturii. Proprietatea este situată pe primul rând la mare cu acces privat (scări) la plaja de piatră. Dacă vrei să te bucuri de un apus de soare frumos, să înoți în marea de un albastru cristalin, unde pot fi văzute adesea școli de delfini și să te odihnești în pace și liniște, atunci Pisak este cu siguranță locul pentru vacanța ta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire după ora 14. Plecare până la ora 10. Un avans în valoare de 30% din prețul total se plătește în contul bancar ale cărui detalii sunt trimise la rezervare, iar restul sumei la sosire. La primirea avansului, rezervarea este considerată finală. Casa este destinata exclusiv odihnei si relaxarii oaspetilor nostri, fiind strict interzisa organizarea de petreceri si tulburarea ordinii si linistii publice, asa ca va rugam sa ne respectati conditiile. Dacă vă plac viața de noapte și momentele de neuitat, la 20 de minute (cu mașina) de proprietate există numeroase cluburi de noapte, pub-uri, discoteci și baruri pe plajă (Makarska, Omiš, Baška Voda).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Timpul de anulare a rezervării este de 30 de zile (înainte de data sosirii). In cazul anularii rezervarii, banii dumneavoastra vor fi returnati in cont in termen de 3 zile lucratoare.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 15 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 7 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 16 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Garantie doua sezlonguri per apartament la umbra pinii. Pe plajă există și un duș în aer liber. Reflect pe plajă pentru noaptea înotat sub casă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Miro i Sea Relax
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Miro Mikulic
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Miro Mikulić și sunt un fost jucător profesionist de fotbal care și-a petrecut cariera sportivă în Australia și Asia. După ce am terminat cariera, am moștenit afacerea de familie (casa) pentru turism și o fac cu succes de zece ani. Porecla pe care am primit-o de la oaspeții cehi este Jirži Bartuška din cauza asemănării vizuale și a carismei pe care o am conform acestora.

Apartamente Miro i Sea Relax listare a fost vizualizat de 561 ori de la 12.04.2024.