Apartamente Plave OčiPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, Bine ați venit la apartamentele noastre situate într-un loc liniștit, Strožanac - Podstrana, la 60 m de mare. Balconul oferă o vedere frumoasă la mare, iar tot ceea ce aveți nevoie în timpul vacanței dvs. (magazine, restaurante, stație de autobuz...) este la maximum 5-10 minute de mers pe jos de la aplicație. Aer condiționat, Wi-Fi, televizor, jacuzzi, parcare, mașină de spălat, mașină de spălat vase...) vă stau la dispoziție. Începeți ziua pe terasă cu prima cafea de dimineață bucurându-vă de marea albastră și așteptați apusul bucurându-vă de mirosul de grătar și de un pahar de vin. În împrejurimi, vă puteți bucura de o plimbare de-a lungul râului Žrnovnica, de o excursie în Podstrana superioară din care există o priveliște de nedescris, de un tur al orașului Split, Omiš și alte destinații. Oferim apartamente: 2+1, 4, 4+2 si 7+2. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Se plătește într-un cont în valută. Plata în avans este de 30 la sută din prețul total al sejurului. Dragi oaspeți, în cazul în care frontierele sunt închise sau alte cazuri urgente, plata dumneavoastră în avans rămâne valabilă pentru următorul an al șederii dumneavoastră la noi. Ora de sosire în apartament este 14:00, ora de plecare este 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 300 m
  • Casino: 300 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Gazda oferă o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Plave Oči
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Košice, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A7+2, Septembrie 2023
Arina și Peter SK

Apartament mare, luxos, curat, cu vedere frumoasă la mare. Apartamentul este complet utilat. Există aer condiționat în fiecare cameră. Are doua terase. Unul este intern, iar celălalt este extern. Fiecare apartament dispune de gratar si jacuzzi, dus exterior, sezlonguri. Toate apartamentele au vedere la mare. Terasa de pe acoperiș are cea mai frumoasă priveliște. Plaja este aproape de 2 min. pe jos. Există mai multe restaurante în apropiere, pe plajă. În imediata apropiere se află băcănie, o farmacie, o brutărie... Gazdele Ivan și Mário sunt amabili, grijulii și foarte ospitalieri. Ele pot rezista chiar și celor albastre din cer. Suntem încă în legătură. Am fost aici de 5 ori. Am fost aici pentru prima dată în 2018 și suntem bucuroși să revenim. Ne simțim ca acasă aici

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Sečovce, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Ľudmila SK

Apartament frumos curat, complet utilat, cu terasa, gratar si vedere minunata la mare. Pe acoperiș - o altă terasă, există o vedere și mai frumoasă asupra mării cu șezlonguri, scaune, grătar și jacuzzi. Marea este la doar câțiva pași de apartament, frumos turcoaz. Plaja este cu pietriș, dar puteți găsi și nisip alb și scoici în mare. Acasă Ivanka este foarte blândă, caldă, mereu dispusă. Il recomand atat familiilor mici cat si familiilor mari. Suntem mulțumiți, cu siguranță vom reveni cândva.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Lviv, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iunie 2023
Era perfect

Cele mai calde salutări din partea gazdei pe care le-am avut vreodată. Cazarea este foarte curată și confortabilă, de asemenea, totul este nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivana Juras Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

vesel și cinstit persoană. Dragi oaspeți, bine ați venit la apartamentele Blue Eye, gazdele vor încerca să vă facă vacanta confortabilă. Simți-te ca și cum ai fi acasă

Apartamente Plave Oči listare a fost vizualizat de 39771 ori de la 06.06.2019.