Apartamente Villa VaniaBrač Povlja - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Povlja și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

illa Vania este o frumoasă casă de piatră cu piscină, situată lângă mare în Povlja, un sat turistic liniștit situat la 40 km est de Supetar pe insula Brac. Casa este situată într-o zonă liniștită din Povlje, la numai 20 m de mare, plaje stâncoase și cu pietriș și la numai 100 de metri de golful Tičja luka cu o plajă cu pietriș ideală pentru copii. De la centru și de toate facilitățile turistice majore, casa se află la aproximativ 800 m distanță. În centru se poate ajunge cu mașina sau de-a lungul coastei, care este împodobită cu mai multe plaje frumoase. Cazarea este potrivită pentru vacanțe de familie în Povlja, vacanțe pentru un grup mai mare, precum și pentru iubitorii de sporturi nautice și vacanțe recreative. Casa de apartamente Villa Vania oferă cazare în 5 apartamente recent renovate, cu aer condiționat, fiecare cu o capacitate de 2-3 persoane și 4 persoane. Fiecare apartament conține o bucătărie utilată cu zonă de living, unul sau două dormitoare, baie (toaletă / duș / cadă) și terase mari cu vedere frumoasă la mare. Oaspeții au la dispoziție o mașină de spălat în camera centrală comună.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Vania
Frane Bezmalinović Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

VINE LA MICUL NOSTRU "PARADIS DE PE PĂMÂNT" ... RELAXĂ-TE ȘI DISFRUTĂ-TE DE TOATE BENEFICIILE CARE ȚI S-AU FĂRUIT „VILLA VANIA” ȘI MICĂ ECHIPA SA DE MARI OAMENI. TE AȘTEPTĂM CU INIMĂ ȘI SUFLET PENTRU A-ȚI OFERI O SĂRBĂTORIE DE NEUIT !!! VASI VANIA & FRANE BEZMALINOVIC

Apartamente Villa Vania listare a fost vizualizat de 9099 ori de la 24.02.2021.