Apartament MirjamUgljan Preko - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Cu vedere la orașul Zadar, la vârfurile îndepărtate ale Velebit și la insula Galevac și situat în fața plajei de nisip Jaz din orașul Preku, apartamentul Mirjam oferă cazare confortabilă și călduroasă pentru familiile cu copii, seniori care precum plimbările pe malul mării, iubitorii de trasee de ciclism sau iubitorii de tur prin arhipelagul Zadar cu o barcă cu motor închiriată. Apartamentul Mirjam este situat într-o clădire care se află la doar 5 minute. departe de plajă, unde băuturi răcoritoare sunt oferite de mai multe terase de cafenele și restaurante de lângă mare. Durează doar 12 minute pentru a ajunge în centrul orașului. plimbări ușoare. Oaspetele își poate îndeplini nevoile vizitând piața, taverna, restaurantul, brutăria și supermarketul Tommy. Mai multe linii zilnice de ambarcațiuni între orașul Preka și orașul Zadar vă vor permite să vizitați valorile istorice ale orașului, să ascultați cu plăcere ORGA MAREA, să trimiteți o SALUTARE SOARElui și o noapte bună de divertisment vă va completa. concediu de odihna. Apartamentul Mirjam pe 54 m2 are un living cu o bucătărie, un hol, două dormitoare, o baie cu toaletă și o terasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii: de la ora 14.00 Ora de plecare: până la ora 10. Rezervare: prin email. Plata in avans: 15% din suma totala in avans. Voucherul este trimis oaspetelui prin e-mail ca confirmare a rezervării. Plata sumei rămase din sejur se face la sosirea în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avansul poate fi rambursat dacă oaspetele anulează rezervarea cu 45 de zile înainte de data de sosire rezervată.
Distante
  • Mare: 90 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Apartamentul are propriul loc de parcare. Întâmpinăm oaspeții cu o băutură de bun venit. Oaspeții apartamentului Mirjam pot folosi serviciul de mic dejun la prețul de 10 EUR de persoană în restaurantul Vile Dalmacija din apropiere (masă de bufet). Același restaurant oferă oaspeților apartamentului Mirjam o cină la prețul de 20€ de persoană (există 3-4 tipuri de meniu din care să aleagă).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mirjam
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Otočec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2023
Ugljan Preko

Un apartament perfect echipat, de la o scobitoare la accesorii de cusut, tot ce ai avea altfel acasa. Unitatea de cazare decorată personal și cu dragoste este situată foarte aproape de mare, în apropiere de piața Tomy și de tot ce aveți nevoie pentru o vacanță cu adevărat unică. Doamna Anita este o doamna grozava care va va caza si va va asigura o vacanta placuta.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vacanta 2023

Dragă Sandra, Mulțumesc pentru comentariu și sper să ne revedem vara viitoare. Vă dorim ție și familiei tale toate cele bune din suflet

Laško , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2022
în 2022

Apartament de top, plaja foarte aproape, totul ok, Singurul lucru este că nu există este un schimb Hehe crimă Apartamentul este foarte bun, plaja la fel, doar pentru familii

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
KAMNIK, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2020
Vacanțe grozave și proprietari prietenoși

Am fost pentru prima dată în acest apartament și nu ne pare rău. Apartamentul este foarte curat și echipat cu tot ce ai nevoie pentru a sta. Am fost impresionați de sentimentul de locuință și căldură cu care sunteți primiți de către proprietarii apartamentului. În apropiere se află și o plajă extrem de frumoasă. Cu siguranță ne vom întoarce aici anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Anita Milošić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dorim fiecărui oaspete de la Apartments Mirjam un sejur plăcut și relaxat, o vacanță împlinită și amintiri frumoase.

Apartament Mirjam listare a fost vizualizat de 46638 ori de la 12.05.2015.