Apartament Senka OšljakUgljan Preko - Insule croate

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ugljan Preko și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament spațios, cu vedere la mare de la fiecare cameră, cu o terasa mare de 25 m2, cu vedere la mare și insula Ugljan. Apartamentul este situat la mansarda casei pe o mică insulă Osljak, prima insula de Zadar. Apartamentul are doua dormitoare. Camera cu balcon are un pat dublu de 180 x 200 cm și dulap și are vedere la mare și insula Ugljan. Al doilea dormitor are două paturi de măsurare 90 x 200 cm (care poate fi, de asemenea, ușor conectate la un pat dublu mare) și dulap. Dacă este necesar, el poate fi pus camera krevetić.Ova o suplimentare de copii are o vedere la port, orașul Zadar, Velebit și o parte a insulei Ugljan. Baia este spatioasa, cu cabină de duș și mașină de spălat. Bucataria dispune de toate ustensilele necesare, frigider, cuptor și mașină de spălat vase. Unul de aer condiționat în viață și celălalt în dormitor apartamente. Camera de zi are o canapea mare colț și televiziune și o sală de mese deschis spre o terasă, care are o masă cu scaune și două scaune confortabile camera de zi. Terasa este plin, dacă este necesar, pot fi acoperite cu o marchiză.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar la sosire pentru întregul sejur. Rezervari si toate întrebările despre cazare sunt posibile prin telefon sau prin e-mail. Ora de sosire a începând sau prin programare de 14 de ore. Ora de plecare la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Osljak poate obține propria barcă care poate elibera dană în port sau feribotul (linie Zadar-Osljak Peste-drive 4 ori pe zi, călătoria durează 15 minute). Casa în care apartamentul este înconjurat de verdeață, măslini și o grădină unde copiii sunt leagăne, tobogane, trambulină. Mare este de 10 de metri. Islet Osljak parcul și unicitatea sa este că nu există drumuri și nici insula prometa.Na este un restaurant care este de apartament este la o plimbare de 5 minute. Toate celelalte facilități (magazine, oficiu postal, banca, benzinarie, și multe alte restaurante și cafenele) sunt situate pe insula vecina de Ugljan câteva minute distanță de barca cu motor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Senka Ošljak
Marijana Valčić Vrdoljak Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dumnezeu! Bine ați venit la anunțul meu apartament umbra! Mă puteți contacta atunci când doriți să-și petreacă vacanța dumneavoastră în apartamentul nostru. Am 41 ani, mama a doi copii, iar eu trăiesc și lucrează în Zadar, în timp ce stau în casă familială în care Inchiriere apartament. Pentru orice întrebări care pot avea nu ezitați să mă contactați și voi fi bucuros să vă ajute. Salutări!

Apartament Senka Ošljak listare a fost vizualizat de 7944 ori de la 12.05.2015.