Apartamente RickyPremantura - Istria

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa in Premantura, zona linistita (200 de metri de centrul satului), la 150 de metri de intrarea in parcul Kamenjak, plaja la 500 de metri. . Wifi, aer condiționat și TV prin satelit în fiecare unitate. Parcare in curte. Toate unitățile au o terasă în aer liber.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosiri dupa ora 13.00, plecari inainte de ora 10.00.Pentru un sejur de doar o zi pretul creste cu 40%.Pentru un sejur de doua zile pretul creste cu 20%.Avans 30% din suma totala. Este permis un câine sau o pisică contra unei taxe de 5 EUR pe zi.Prețurile sunt totale fără aer condiționat, wifi și televiziune prin satelit. Comentariile oaspeților sunt binevenite. Suntem disponibili pentru toate celelalte întrebări
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Nu există plăți în avans pentru sezonul 2020. Puteți rezerva cazarea fără avans și anulați cu 3 zile înainte de sosirea programată.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 200 m
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ricky
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Treviso , Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iunie 2023
Optimal!!!

Am stat o saptamana in iunie 2023 intr-una din camerele acestei structuri.Locatie excelenta pentru a vizita parcul Kamenjak, cu masina dar si usor cu bicicleta sau pe jos. Structură excelentă cu parcare privată convenabilă, cameră confortabilă și curată, perfectă pentru un sejur de cuplu. Foarte aproape de centrul satului, la câțiva pași, unde există magazine și restaurante. Il recomand cu caldura!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2022
Experiență frumoasă, gazde grozave, locație uimitoare!

Recomand aceasta vila cu apartament din toata inima! Iubita mea și cu mine ne-am distrat de minune și ne-am dorit să stăm mult mai mult. Locația este incredibilă și este foarte ușor să faci o scurtă plimbare până la una dintre frumoasele plaje Kamenjak. De asemenea, este foarte aproape de centrul orașului Premantura, dar totuși complet liniștit și pașnic. Camera si baia au fost foarte curate, patul foarte confortabil si am dormit ca niste bebelusi, are aragaz si frigider care nu sunt mari, dar suficient de mari pentru uz obisnuit, si aer conditionat si televizor pe care nu prea aveam nevoie sa le folosim pentru că este mult mai frumos să petreci seara pe terasa frumoasă care se deschide într-o grădină frumoasă. Gazda ne-a adus și niște tămâie anti-țânțari, așa că am fost îngrijiți foarte frumos. Doamna gazdă este incredibil de amabilă și primitoare și ne-a lăsat să ne lăsăm mașina parcată pe terenul lor după check-out, astfel încât să putem face o plimbare până la Kamenjak și să înotăm în ultima noastră zi. Per total, a fost o experiență frumoasă și foarte recomandată și suntem foarte fericiți că am decis să rămânem aici.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2022
Rămâi în Premantura

Am stat din 13.8.2022. în camera 2. Cazarea a îndeplinit toate așteptările, este foarte îngrijită și confortabilă, dotată cu tot ce au nevoie pentru două persoane pentru un sejur plăcut. Locația unității este foarte liniștită, iar avantajul este apropierea de intrarea în parcul Cape Kamenjak, apropierea de centrul satului, restaurante, magazine, plaje etc. Gazdele sunt excepționale, foarte prietenoase, primitoare. și disponibil pentru toate întrebările în orice moment. Totul este susținut de natura frumoasă, plajele și curățenia mării, ceea ce te face să vrei să te întorci acolo măcar o dată.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Roberto Folla Publicitate de la 2016
Vorbește:
Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Ricky listare a fost vizualizat de 58964 ori de la 03.06.2016.