Apartamente DanijelaRab Banjol - Insule croate

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab Banjol și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente în vilă de familie situată în satul de pe Rab Barbat, în apropiere de plaja de nisip Padova II și III Padova (o plimbare de două minute de plajă). Acesta este situat la o plimbare de 15 minute de orașul Rab promenade, pot fi folosite și de taxi-barca și, în acest fel se evita problemele cu locuri de parcare în centrul orașului, precum și costul de parcare. Suitele terasă oferă vedere la mare și orașul vechi, in gradina sunt furnizate locuri de parcare. In gradina exista un grătar, care oaspeții pot folosi, și cu el o masă pe terasa, toate intr-o nuanta naturala de un copac mare. In apropiere se afla mai multe Rab bune restaurant cu fructe de mare excelent. Dacă decideți să vacanta cu noi, credem că vă veți bucura de.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avans minim 100 E, soldul se plătește la sosire. Ora de sosire după 11 de ore de la prima zi a timpului rezervat. Plecare de 10 am în ultima zi de rezervare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Danijela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Danijela, Aprilie 2017
toate super-

Soția mea și am rămas în urmă cu doi ani, un apartament mare cu toate facilitățile, o locație excelentă, mare, punctul de vedere gazde prietenoase disponibile pentru toate cererile. O recomandare certă.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Danijela, Iulie 2015
Raiul pe pamant

De ani de zile, aștept cu nerăbdare să următoarea sejur la acest loc minunat. Pace, liniște și sa trezit cu păsările, și punctul de vedere de la balcon și o stare de spirit proasta imbunatatit imediat. Plaja poate fi redus într-un costum de baie, și dacă vrei ceva de divertisment poate fi o plimbare ușor la oraș sau cinci minute cu mașina. Oameni placute care sunt mereu acolo, dacă ai nevoie de ceva pentru a ajuta. Cea mai mare parte apartamente Danijela sunt pentru mine ceva minunat de ani de zile și am trăi în ele.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Danijela Pende Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Danijela listare a fost vizualizat de 8333 ori de la 02.07.2015.