Apartamente Mala VilaRab - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Mala Vila este o casă familială situată pe insula Rab din Banjol. Casa este la 70 m de mare și la 25 de minute de mers pe jos până în centrul orașului, la care puteți ajunge pe promenada de-a lungul mării sau cu barca și mașina. În casă există trei apartamente moderne, proaspăt renovate. Există o parcare în fața casei, iar la cerere se poate asigura un acostare pentru o ambarcațiune. Casa este inconjurata de verdeata, iar magazinele si restaurantele sunt in imediata apropiere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face in numerar si la facilitate, iar la efectuarea unei rezervari trebuie sa platiti 30% din suma totala prin banca (internet banking) pentru a confirma rezervarea. Ora de intrare in apartament este de la ora 15 sau mai devreme. dacă este posibil, iar ora de plecare este 10 a.m. Toți oaspeții sunt obligați să respecte regulile casei.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O rambursare a avansului este posibilă dacă anularea se face cu până la 45 de zile înainte de data rezervării.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 1.8 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Port: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
De asemenea, oferim oaspeților noștri o excursie de o zi la Frkanj - insula iubirii, o stațiune frumoasă unde puteți înota în marea limpede de cristal, puteți lenevi la umbra pinii și vă puteți bucura de mâncare și băutură la restaurantul local sau la barul de pe plajă. .
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mala Vila
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Marijana Bravarić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bună, sunt Marijana, locuiesc pe această insulă frumoasă tot timpul anului. Eu și familia mea suntem angajați în turism de 30 de ani. Sper ca șederea dumneavoastră în Mala Vila să fie plăcută, pentru că nouă ne place să călătorim, așa că încercăm să aplicăm toate exemplele pozitive și bune în vila noastră. Vă așteptăm cu drag sosirile!

Apartamente Mala Vila listare a fost vizualizat de 7345 ori de la 05.01.2023.