Apartamente NadaRab - Insule croate

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Nada ale familiei Peran sunt situate în Banjol (Petrac) pe insula Rab. Facilitatea este situată la 20 de metri de plaja de nisip, cu o terasă privată la soare și șezlonguri, care include depozitare pentru obiecte și echipamente de baie, precum și un grătar comun cu o terasă confortabilă care oferă oaspeților noștri posibilitatea de a socializa și de a se bucura. Pe plajă există o cafenea și la 200 de metri distanță și un bar pe plajă. Plaja Petrac oferă o experiență specială de înot și plajă cu vedere la insulele învecinate pe de o parte și la orașul vechi pe de altă parte. La 500 de metri de unitatea noastră se află o plajă specializată pentru câini cu toate facilitățile însoțitoare pentru animalele dumneavoastră de companie. Apartamentele Nada sunt situate chiar lângă promenadă, care durează aproximativ 20 de minute de mers pe jos pe malul mării pentru a ajunge în orașul vechi. La o distanta de 300 de metri se afla un camping cu un mic centru comercial. În apropiere sunt și restaurante.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată și note: La rezervarea convenită cu succes, se plătește un avans prin aranjament, iar restul sumei la sosire. Animalele de companie plătesc 10 EUR pe zi. Fumatul nu este permis in apartament, dar fumatul este permis pe terasa. În cazul în care inventarul este deteriorat, oaspetele este obligat să raporteze paguba și să repare paguba. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru anulare cu 40 sau mai multe zile înainte - 100% Pentru anulare în 40 până la 20 de zile - 50% Pentru anulare în 20 de zile - fără rambursare
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2023
O vacanță de amintit

Avem doar cuvinte de laudă pentru familia Peran...mulțumită de apropierea de plajă, oraș (aproape că nici nu am folosit mașina pentru că totul este aproape), cazare, preț și ospitalitate... aș mai avea Îi mulțumesc doamnei Nadi care a avut un răsfăț pentru câinele nostru Kira în fiecare zi..și domnului Joško în semn de atenție la plecare..și iubirii lor nepoate Lori, cu care am aranjat cazare. Foarte recomandat tuturor... ne întoarcem pentru anul

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Dragă Tamara, îți mulțumesc pentru cuvintele tale minunate. Sper sa ne vedem la anul :)

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2022
Plăcut și primitor.

Am petrecut două săptămâni într-un apartament mare cu 3 copii și un câine. Ne-am simțit foarte bineveniți și confortabil. Nada și Joško sunt gazde excelente. Apartamentul a fost frumos si ordonat. Plaja este chiar in fata casei si perfecta pentru copii, putin adanca si nisipoasa. Am putea lăsa un cărucior pentru copii în garaj de lângă șosea și toate lucrurile pentru plajă în camera de depozitare de lângă plajă. Cei cărora nu le deranjează nisipul pot face plajă sau se pot odihni pe terasa privată din beton deasupra plajei pe șezlonguri. Cafeneaua și restaurantul de lângă plajă sunt bune și accesibile. Una peste alta, am fost încântați de tot, revenim și anul acesta.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Dragă Daniela, îți mulțumesc foarte mult pentru cuvintele tale frumoase. Sper să ne revedem anul acesta.

Töging, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2019
Din nou și din nou, cu plăcere aici

Sunt oaspete de multă vreme, cu Nada și Josko. Obișnuiam să fim aici cu copiii și mereu bineveniți, între timp alegem această casă de vacanță datorită liniștii pe care o găsim aici datorită amabilității gazdelor și a colțului minunat al Rab. De aici, toată insula poate fi experimentată, există restaurante bune la distanță apropiată. Preferăm sezonul devreme sau târziu, pentru că în acest moment pe plajă, mulțimea nu este atât de mare. Dar chiar și în sezonul înalt, locurile de plajă sunt asigurate pe plajă, întrucât o terasă rezervată aparține gazdei.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nada Peran Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Familia Peran este împodobită cu o lungă tradiție de închiriere a turismului și oferă oaspeților o atmosferă plăcută și familiară.

Apartamente Nada listare a fost vizualizat de 40223 ori de la 19.05.2019.