Vila PetracRab - Insule croate

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Pe insula Rab, în Banjol, există o mică peninsulă numită Petrac, unde se află vila noastră. Vila Petrac este o vilă recent construită, cu o atmosferă de familie. Vila are 13 apartamente dotate luxos. Toate apartamentele au o vedere frumoasă la mare, 50 de locuri de parcare cu o terasă pe mare cu sunetul valurilor, umbră naturală de palmieri și pini. De pe terasa de la Vila „Petrac” există o vedere încântătoare a felinarelor insulelor Dolina (Insula Lacrimilor), Školja (Insula Fericirii), Frkanja (Insula Iubirii) și Galofarin (Separarea recifului), siluete ale canalul milenar Municipio Arba Barbat din care navele și iahturile intră în portul Rab. Lângă vilă există o promenadă cu golfuri și plaje care duce până la orașul Rab. Toate acestea în imediata apropiere a vizitatorilor noștri - o adevărată provocare pentru camerele turistice. Personalul de la Villa Petrac vă urează un sejur plăcut și mult noroc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Suma plății în avans 30% din suma totală. - În caz de sosire târzie sau de plecare anticipată, se va încasa 100% din prețul total. - Anulare cu mai puțin de 8 săptămâni înainte de sosire - pierderea plății în avans. - Vă vom păstra rezervarea timp de 2 zile. Dacă nu primim plata în avans în acea perioadă, vă vom anula rezervarea. - Suma rămasă trebuie achitată cu cel puțin 3 zile înainte de sosire.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
- În caz de sosire târzie sau de plecare anticipată, se va încasa 100% din prețul total. - Anulare cu mai puțin de 8 săptămâni înainte de sosire - pierderea plății în avans. - Vă vom păstra rezervarea timp de 2 zile. Dacă nu primim plata în avans în acea perioadă, vă vom anula rezervarea. - Suma rămasă trebuie achitată cu cel puțin 3 zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 1.9 km
  • Farmacie: 1.8 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 100 km
  • Port: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
- băutură de bun venit inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Petrac
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Novi Sad, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Grozav!

Cazare foarte frumoasa, intr-o locatie frumoasa. Proprietarul încearcă să facă totul pentru ca vacanța să fie și mai bună!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Herbrechtingen, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Ianuarie 1970
Vila Petrac - Banjol, Rab

Am fost pentru prima dată în Croația în 2021 pe insula Rab și ne-am făcut vacanța de vară în familie în Villa Petrac. Am fost primiți foarte, foarte călduros. Apartamentele sunt frumoase si dotate cu tot ce ai nevoie. Aveam și propria noastră parcare la casă. Vila este situata direct pe malul marii pe promenada. La campingul din apropiere sunt disponibile chifle de mic dejun. Orașul Rab este la câțiva pași. Dacă doriți, puteți lua și barca taxi. Primești prosoape noi la fiecare două zile și lenjerie de pat proaspătă după o săptămână. Proprietarii sunt mereu acolo pentru tine. Ne-a plăcut atât de mult încât am plecat din nou în vacanță acolo în 2022. Ne vom întoarce în 2023 și așteptăm cu nerăbdare.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Pregrada , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iunie 2022
Impresii

Totul a fost peste așteptări. Spatiu placut, locatie perfecta, proprietari amabili si accesibili. Și cel mai bine, o terasă frumoasă și spațioasă. Îl recomandăm tuturor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Biljana Dijanežević Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovaca, Slovenă, Rusă,
Vila Petrac listare a fost vizualizat de 16431 ori de la 19.10.2021.