Apartamente Villa SilvanaRabac - Istria

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 50 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă de familie cu un total de 4 apartamente, care constă dintr-un apartament pentru 2 1 persoană, apartament pentru 4 1 persoană și apartamente de 2 2 persoane și garsoniera 2 1. Garsoniera 2 1, Apartament 2 2 și Apartament 4 1 sunt recent renovate apartamente cu mobilier nou nou si bai. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat. Preturile se formeaza in functie de numarul de persoane si tipul apartamentului. Casa este situata in centrul orasului Rabac, la doar cativa pasi de primele plaje si de locul in care este punctul de plecare pentru toate excursiile turistice. Toate apartamentele au vedere la marea limpede și la golfurile frumoase, înconjurate de păduri și verdeață. Familia Jerković are grijă de vacanța dumneavoastră. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: numerar, cont bancar Rezervare: 30% din pretul total Sosirea oaspetilor: de la 14 ore Plecarea oaspetilor: pana la 10 ore Posibil sejur mai putin de 3 nopti dar pretul creste cu 30%. Lenjerie de pat si prosoape incluse in pretul de inchiriere. Conditii de anulare a rezervarii: Pentru anularea anticipata a rezervarii rambursam 50% din avansul platit, iar pentru anularea cu pana la 7 zile inainte de vacanta rezervata pastram 100% din avansul platit. Covid 19 (cu pana la 7 zile inainte de sosire) - in cazul unui test pozitiv rambursam suma integrala, daca limitele sunt deschise si testul este negativ se aplica conditiile generale descrise mai sus.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Conditii de anulare a rezervarii: Pentru anularea anticipata a rezervarii rambursam 50% din avansul platit, iar pentru anularea cu pana la 7 zile inainte de vacanta rezervata pastram 100% din avansul platit. Covid 19 (cu pana la 7 zile inainte de sosire) - in cazul unui test pozitiv rambursam suma integrala, daca limitele sunt deschise si testul este negativ se aplica conditiile generale descrise mai sus.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 300 m
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria o barcă și de a organiza excursii și alte activități. Posibilitatea de a transfera oaspeții la/de la cel mai apropiat aeroport la un cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Silvana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 50 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Žiri, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Excelent!

Terasa cu o priveliste frumoasa. Locație excelentă. Apartament frumos decorat. Pensiunea este foarte prietenoasă. Dimineața, ni s-au servit produse de patiserie excelente de casă. Vă recomand.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Nagykanizsa, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2023
Să aveți o săptămână excelentă!

Apartamentul corespunde 100% descrierii, intr-o locatie excelenta, apartament perfect pentru 2 persoane + copii mici sa doarma, cu o terasa mare. Curat, bine intretinut. Proprietar și familie extrem de drăguți și atenți. Ne-ar plăcea să revenim, sperăm să avem ocazia să facem acest lucru în curând.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Ajdovščina, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2023
Grozav

Minunat...garsoniera este unica, privelistea este fantastica....recomand......proprietarii sunt super prietenosi....dulciurile ne asteptau pe masa dimineata....

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Branko Jerkovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Villa Silvana listare a fost vizualizat de 125897 ori de la 06.02.2014.